Ανέβασε ένταση ο Πέλκας (video)

Ο μέσος του ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στη σημερινή (31/7) προπόνηση της ομάδας και υπολογίζεται ότι από αύριο θα ακολουθεί τον κανονικό ρυθμό εν όψει Άγιαξ

Η δουλειά στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε, η απαραίτητη ανάσα μετά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την πρώτη πρόκληση της σεζόν. Τον Άγιαξ και το Champions League. Το ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο των “ασπρόμαυρων” σήμερα ήταν ότι ανέβασε ένταση στην προπόνηση ο Δημήτρης Πέλκας και αύριο αναμένεται να μπει στον κανονικό ρυθμό, ώστε να υπολογίζεται κανονικά για την ερχόμενη αναμέτρηση με την ολλανδική ομάδα.
Η προετοιμασία για τη συνάντηση με τους Ολλανδούς ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Το πρώτο κομμάτι της σημερινής (31/7) προπόνησης αφορούσε τη φυσική κατάσταση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το καθιερωμένο μάθημα τακτικής σύμφωνα με τα θέλω του Αμπέλ Φερέιρα και το πρωινό έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο. Να σημειωθεί ότι στις σχετικές ασκήσεις και στο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν μπάλες, με τις οποίες θα διεξάγονται την ερχόμενη σεζόν οι αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να συνηθίσουν οι παίκτες σε αυτές εν όψει Άγιαξ. 
Ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και την Πέμπτη (1/8) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Φορτούνα Σιτάρντ.
Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.