Αναστασίου: “Θα στηρίξουμε την προσπάθεια του Γιαννακόπουλου”

Ο Βλάσης Αναστασίου υπογράμμισε οι ομογενείς των ΗΠΑ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω του “Pao Alive”.

Ο Βλάσης Αναστασίου υπογράμμισε οι ομογενείς των ΗΠΑ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω του “Pao Alive”. Ο πρόεδρος του “Panatha USA” τόνισε πως μέχρι στιγμής, η συγκεκριμένη προσπάθεια μοιάζει ως η μόνη λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά, ο Αναστασίου δήλωσε στην εφημερίδα “Πράσινη”: “Σίγουρα ως Παναθηναϊκοί και ομογενείς υποστηρίζουμε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται γιατί ο σκοπός είναι η διατήρηση στην κορυφή όλων των τμημάτων του συλλόγου. Μέσα στην κρίση του συλλόγου μας φαίνεται ότι η προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η μόνη λύση για ένα καλύτερο και υγιές “πράσινο” αύριο. Ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει αλλά χρειάζεται σοβαρή προσπάθεια να πεισθεί γιατί στο παρελθόν έχουμε βοηθήσει χωρίς θετικό αποτέλεσμα. Όπως η ομογένεια ζητά ψήφο στις βουλευτικές εκλογές και ακούμε μόνο υποσχέσεις έτσι και τώρα ο οπαδός θέλει να είναι κοντά στην ομάδα και να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην υπερπροσπάθεια που γίνεται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.