Θέλει να περάσει με δεύτερη νίκη

Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να δώσει πανηγυρικό τόνο στην πρόκρισή του στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Europa League, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντουνάισκα Στρέντα (20:00).

Ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να δώσει πανηγυρικό τόνο στην πρόκρισή του στον τρίτο γύρο των προκριματικών του Europa League, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντουνάισκα Στρέντα (20:00). Οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τη νίκη τους 2-1 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και θα ψάξουν μια ακόμα νίκη, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει ζητήσει από τους παίκτες του ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θεωρεί πως δεν πρέπει να υπάρξει χαλάρωση, παρά τη νίκη στο πρώτο ματς επί των Σλοβάκων. Αν ο Ατρόμητος καταφέρει να πάρει την πρόκριση τότε θα συναντήσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού της Λέγκια Βαρσοβίας με την Κουόπιο, όπου στο πρώτο ματς οι Πολωνοί είχαν επικρατήσει 1-0. 

Ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί και στο συγκεκριμένο ματς με 4-4-2. Ο Μέγερι θα καθίσει στην εστία, με τους Ρισβάνη και Γούτα στο κέντρο της άμυνας. Οι Κιβρακίδης και Κατράνης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μάντσον και Χαρίση να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Ούμπιδες και Ενσικουλού θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τους Βέλλιο και Μανούσο στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.