Ντέιβις: “Διάλεξα το 3 λόγω 2Κ”

Ο Άντονι Ντέιβις τόνισε πως επέλεξε το νούμερο “3” στη φανέλα του, επειδή το ίδιο νούμερο είχε διαλέξει παίζοντας το 2Κ.

Ο Άντονι Ντέιβις τόνισε πως επέλεξε το νούμερο “3” στη φανέλα του, επειδή το ίδιο νούμερο είχε διαλέξει παίζοντας το 2Κ. Ο “Φρύδιας” τόνισε πως δεν μπορούσε να πάρει το νούμερο “23”, παρότι του το πρόσφερε ο Λεμπρόν Τζέιμς, λόγω του συμβολαίου που έχει ο “Βασιλιάς” με τη Nike. Επίσης, αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο video game τον οδήγησε στην επιλογή του νούμερου, το οποίο φορούσε στο γυμνάσιο. 

Χαρακτηριστικά, ο Ντέιβις τόνισε: “Πήγαμε με τον ΛεΜπρόν για δείπνο, το πρώτο μας μετά το trade και μου λέει: φίλε κοίτα. Πάρε το Νο23. Εξεπλάγην και του λέω, ευχαριστώ Μπρον. Αλλά μετά έγιναν τόσα πολλά. Ξέρετε τους κανόνες και δεν μπόρεσε να πάρω το Νο23 αφού μας έλεγαν ουσιαστικά πως δεν ενδιαφέρονταν ποιοι είμαστε. Είναι πολλά τα λεφτά στη μέση”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ειλικρινά διάλεξα το Νο3 λόγω του… 2Κ! Μπήκα να παίξω και έλεγε πως δεν μπορούσα να πάρω το Νο23. Βρισκόμουν στο καθιστικό μου και έπαιζα το παιχνίδι με το δικό μου χαρακτήρα και έβλεπα τις επιλογές στα νούμερα. Το αστείο ήταν ότι υπήρχαν διαθέσιμα το 21, το 22, το 25 και μονολογούσα: “Διάολε δεν μπορώ να πάρω το Νο23. Και τότε είδα το Νο3 διαθέσιμο. Αυτό με γυρνούσε πίσω στο γυμνάσιο όταν όλα ξεκίνησαν. Έτσι επέλεξα το συγκεκριμένο αριθμό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.