Στρατηγική συνεργασία για το πρώτο Διεθνές Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών

H IBF-Intelligent Business Forces (www.ibfnow.com) και και το European Football for Development Network (EFDN) (www.efdn.org) έχουν την τιμή να ανακοινώσουν την Στρατηγική τους Συνεργασία αναφορικά με το 1ο Διεθνή Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών με την ονομασία AthensWFS το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 16-17 Οκτωβρίου 2019.

H IBF-Intelligent Business Forces (www.ibfnow.com) και και το European Football for Development Network (EFDN)  (www.efdn.org) έχουν την τιμή να ανακοινώσουν την Στρατηγική τους Συνεργασία αναφορικά με το 1ο Διεθνή Συνέδριο Ποδοσφαίρου Γυναικών με την ονομασία AthensWFS το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 16-17 Οκτωβρίου 2019.

Παρατίθεται σχετική ανακοίνωση από το EFDN.
https://www.efdn.org/blog/news/efdn-and-ibf-agree-on-partnership-for-athens-womens-football-summit/ 

Το European Football for Development Network (EFDN) αποτελείται από περισσότερα από 70 επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία, ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και λίγκες σε όλη την Ευρώπη, με σκοπό την συνεργατική και οργανωμένη δράση ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  (CSR- Ccorporate Social Responsibility).

Ενδεικτικά αναφέρονται οι ακόλουθες δράσεις:
SHOW RACISM THE RED CARD
WELCOME THROUGH FOOTBALL
COMMUNITY CHAMPIONS LEAUGE
SCORING FOR HEALTH
ONE GOAL FOR EDUCATION
NOVI – NO VIOLENCE IN SPORTS

Σημειώνεται ότι η πρώτη απονομή των βραβείων για την κοινωνική δράση MORE THAN
FOOTBALL, θα λάβει χώρα στις εργασίες της 13ης ημερίδας του EFDN στις 19 και 20
Νοεμβρίου, υπό την φιλοξενία της BARCELONA στο Camp Nou.

Ενδεικτικά ονόματα μελών στο EFDN περιλαμβάνουν: 
JUVENTUS F.C.
AFC AJAX
BARCA FOUNDATION
CHELSEA FC FOUNDATION
PARIS SAINT-GERMEN FOUNDATION
INTER CAMPUS
PSV EINDHOVEN
SL BENFICA
VFL WOLFSBURG
CELTIC F.C.
GALATASARAY SK

Aπο την Ελλάδα συμμετέχουν ομάδες όπως: AEK ATHENS F.C., PANATHINAIKOS F.C.,PAOK F.C.

O κ.Hubert Rovers, CEO του European Football for Development Network (EFDN) αναφέρει: “Για όλους εμάς στο EFDN, που έχουμε εργασθεί πολλά χρόνια με αναρίθμητα ποδοσφαιρικά σωματεία, ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες, λίγκες, ιδρύματα κτλ σε όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως, αποτελεί τιμή να είμαστε Στρατηγικοί Συνεργάτες του 1ου ιστορικού AthensWFS. Είμαστε σίγουροι πως το AthensWFS δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών στην Ελλάδα, αποτελώντας ταυτόχρονα μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας που εξελίσσεται με ταχύς ρυθμούς στον τομέα των επενδύσεων, της ισότιμης συμμετοχής και της ισότητας των φύλλων στο Ποδόσφαιρο και ευρύτερα».

“To Athens Women’s Football Summit θα αποτελέσει ένα παγκόσμιο forum το οποίο θα ωθήσει Παίκτριες, Ομάδες, Ακαδημίες, Ομοσπονδίες, Διεθνής Θεσμούς του Ποδοσφαίρου, Προπονητές, Χορηγούς, Επενδυτές, Επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν ευκαιρίες ανάπτυξης, προβολής και επαφών σε παγκόσμιο επίπεδο, στην όμορφη και μοναδική Αθήνα, συνδράμοντας στην καθημερινή μάχη της ισότιμης συμμετοχής και του σεβασμού των γυναικών στο ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε πολύ τα Football Clubs μέλη του οργανισμού και τον κ. κ.Hubert Rovers για την συνεργασία αυτή» είπε ο  κ. Μάριος Χρήστος Σφαντός, Δικηγόρος, Partner της IBF στην Νέα Υόρκη, Εξειδικευμένος Σύμβουλος Ποδοσφαίρου, Head of Communications at Valencia CF Academy New York  και Συν-Διοργανωτής του AthensWFS.”  

«To Ποδόσφαιρο Γυναικών είναι μια ανερχόμενη και ιδιαίτερα δυναμική παγκόσμια αγορά ή οποία προσφέρει ήδη σημαντικές επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες. Ενισχύει ξεκάθαρα και καθοριστικά το κοινωνικό πρόσωπο των Ομάδων, των Ομοσπονδιών, των Επιχειρήσεων ακόμη και Κρατών…επιπλέον αναγνωρίζεται και αξιοποιείτε κοινωνικά και επενδυτικά όλο και περισσότερο σε καθημερινή βάση. Είναι τιμή μας η Στρατηγική Συνεργασία με το EFDN και ευχαριστούμε πολύ τα Football Clubs μέλη του οργανισμού και τον κ. κ.Hubert Rovers για την συνεργασία αυτή» είπε ο  κ. Αγησίλαος Τουμαζάτος, Ιδρυτής και CEO της IBF, πρώην Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Συν-Διοργανωτής του AthensWFS.

Πληροφορίες για συμμετοχή στο Συνέδριο παρέχονται στην ιστοσελίδα www.athenswfs.com Επικοινωνία στο infο@athenswfs.com και στο +30 211 016 8140. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.