Τελειώνει του Σισέ στη Γουλβς

Ο Παπέ Σισέ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το ρόστερ των ερυθρόλευκων, καθώς οι διαπραγματεύσεις της Γουλβς με την πλευρά του παίκτη και τον Ολυμπιακό, βρίσκονται σε τελικό σημείο.

Το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Παπέ Αμπού Σισέ ήταν έκδηλο από τις αρχές του καλοκαιριού και ο Σενεγαλέζος πήγε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχοντας ήδη στα χέρια του πρόταση του αγγλικού συλλόγου. 

Μπορεί στα γήπεδα της Αιγύπτου να μην πήρε χρόνο συμμετοχής με τη Σενεγάλη, ωστόσο η Γουλβς τον είχε ήδη εντάξει στον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν κι έτσι συνέχισε το στενό “μαρκάρισμα” στον ίδιο και στους εκπροσώπους του. 

Ο Παπέ Σισέ δεν έχει κρύψει ούτε στιγμή ότι στον Ολυμπιακό νιώθει σαν στο σπίτι του. Εξ’ άλλου στην ομάδα του Πειραιά κέρδισε πλούσια εφόδια σε αγωνιστικό επίπεδο, για να μπορέσει να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr οι επαφές ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και στη διοίκηση της Γουλβς βρίσκονται σε τελικό στάδιο και ίσως τις επόμενες ημέρες υπάρξει ολοκλήρωση του deal, καθώς ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα μείνει ικανοποιημένος από το ποσό που θα εισπράξει για τον 23χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό. H βρετανική ομάδα είναι έτοιμη να δαπανήσει ποσό γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ για να ικανοποιήσει τους Πειραιώτες, οι οποίοι είδαν την τιμή του Σισέ να εκτοξεύεται από το 2017, όταν και αποκτήθηκε από την Αζαξιό αντί 300.000 ευρώ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.