Στην “ερυθρόλευκη” λίστα και ο Αγιού

Ο Αντρέ Αγιού φέρεται να έχει μπει τις τελευταίες ημέρες στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της εφετινής σεζόν, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αποφασίζουν τις προσεχείς ημέρες για τον παίκτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τραυματία Κώστα Φορτούνη.

Ο Αντρέ Αγιού φέρεται να έχει μπει τις τελευταίες ημέρες στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, εν όψει της εφετινής σεζόν, με τους ιθύνοντες της ομάδας να αποφασίζουν τις προσεχείς ημέρες για τον παίκτη, ο οποίος θα καλύψει το κενό του τραυματία Κώστα Φορτούνη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιασίν Μπεζιά δεν είναι η μόνη περίπτωση ποδοσφαιριστή που εξετάζει ο Ολυμπιακός για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Αντρέ Αγιού έχει συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα και ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την περίπτωσή του, μαζί με ορισμένες άλλες για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει εντός των επομένων ημερών για τον εκλεκτό του για τη θέση του μεσοεπιθετικού, προκειμένου να ξεκινήσει τις σχετικές επαφές η διοίκηση της ομάδας. Ο Αγιού αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία είχε πέντε γκολ σε 29 εμφανίσεις. Τα δικαιώματά του ανήκουν στη Σουόνσι, η οποία αναζητεί ομάδα για να τον παραχωρήσει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.