Μαντούρο: “Δύσκολη η Τούμπα για τον Άγιαξ”

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο κλήθηκε να σχολιάσει τις επικείμενες αναμετρήσεις του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως θα περιμένει δύσκολο έργο την ολλανδική ομάδα στην Τούμπα.

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο κλήθηκε να σχολιάσει τις επικείμενες αναμετρήσεις του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως θα περιμένει δύσκολο έργο την ολλανδική ομάδα στην Τούμπα. Ο πρώην παίκτης του “Δικέφαλου” του Βορρά υπογράμμισε πως η εφετινή ομάδα του Άγιαξ θα διαφέρει συγκριτικά με την περσινή, μετά τις αποχωρήσεις που υπήρξαν.

Αρχικά, ο Μαντούρο δήλωσε στην εφημερίδα “Live Sport”: “Ο Άγιαξ δεν πρέπει να παίξει χαλαρά στο παιχνίδι και πρέπει να προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, αυτό θα είναι πολύ δύσκολο, ακόμα και αν έφτασε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πέρυσι. Η ατμόσφαιρα στην Τούμπα είναι ένα καζάνι και τώρα περισσότερο από το φυσιολογικό, επειδή οι προσδοκίες είναι υψηλές και οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να φτιάξουν περισσότερο το όνομά τους στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Πρέπει να αρχίσουν ξανά από την αρχή, καθώς το καλοκαίρι έγιναν αρκετές και μεγάλες αλλαγές και οι αντίπαλοι έχουν επιπλέον κίνητρα πλέον κόντρα στον Άγιαξ μετά από ό,τι έκανε πέρυσι. Σίγουρα ακόμα δεν είναι έτοιμος και αυτό θα παίξει τον ρόλο του”.

Τέλος, ο Μαντούρο δήλωσε για το που θα κριθεί η πρόκριση: “Πιστεύω πως όλα θα κριθούν στο Άμστερνταμ, διότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι πολύ δυνατός και δύσκολα θα χάσει. Θα είναι κρίσιμη για τον ΠΑΟΚ η εκμετάλλευση των κενών χώρων και η ισορροπία στη μεσαία γραμμή. Είναι δεδομένο ότι και στα δύο παιχνίδια θα βρει χώρους, αφού ο Άγιαξ καμιά φορά είναι μια… απρόσεκτη ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.