Η προιστορία του Star Trek: Picard σε κόμικ και μυθιστόρημα

Ώρα για μελέτη πριν την πρεμιέρα.Λίγους μήνες πριν φτάσουμε στην κυκλοφορία της σειράς "Star Trek...

Ώρα για μελέτη πριν την πρεμιέρα.

Λίγους μήνες πριν φτάσουμε στην κυκλοφορία της σειράς “Star Trek: Picard” αποκαλύφθηκαν δύο prequel ιστορίες, που θα οδηγούν σε αυτήν.

Το THR αποκάλυψε ένα κόμικ, το “Star Trek: Picard – Countdown”, και ένα μυθιστόρημα, το “The Last Best Hope”, που η ιστορία τους θα οδηγεί σε αυτήν του “Star Trek: Picard” καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των “Star Trek: Nemesis” και του νέου show.

Το “Countdown” θα είναι κόμικ τριών τευχών από την IDW και θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο. Τη συγγραφή του ανέλαβε ο Mike Johnson με μία από τους παραγωγούς της σειράς, Kirsten Beyer. Θα επικεντρώνεται “σε μια αποστολή που θα αλλάξει τη ζωή του Picard”.

To “The Last Best Hope” της Una McCormack θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουαρίου του 2020. Το βιβλίο θα συνδέεται άμεσα με τη σειρά και θα εισάγει χαρακτήρες αυτής.

Δεδομένου ότι το “The Last Best Hope” θα συνδεθεί απόλυτα με τη σειρά οδηγώντας σε αυτήν, μας δίνεται μια καλύτερη ημερομηνία κυκλοφορίας του show. Αν και το “Star Trek: Discovery” συνήθιζε να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, το “Picard” φαίνεται να σπάει αυτήν τη νέα “παράδοση” και θα βγει κάποια στιγμή από τον Φεβρουάριο και μετά.

Στη σειρά θα δούμε τον Patrick Stewart, ο οποίος θα αναλάβει να ξαναδώσει μορφή στον ρόλο του Jean-Luc Picard. Το “Picard” ακολουθεί τον Picard 20 χρόνια μετά τις τελευταίες περιπέτειες του, ενώ δεν είναι πια μέλος της Starfleet. Παρόλα αυτά, όταν προβλήματα εμφανίζονται θα προσπαθήσει να βοηθήσει ακόμα κι αν δεν έχει πια έναν ολόκληρο στόλο στη διάθεση του.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.