Update του Red Dead Online θα φέρει Specialist Roles

Get a job.Ένα επερχόμενο update του Red Dead Online θα προσθέσει ρόλους στο παιχνίδι, επιτρέποντας...

Get a job.

Ένα επερχόμενο update του Red Dead Online θα προσθέσει ρόλους στο παιχνίδι, επιτρέποντας στους παίκτες να κυνηγήσουν στόχους, ανάλογα με το επάγγελμα που επέλεξαν.

Η Rockstar υποσχέθηκε ότι τα specialist roles, που θα κυκλοφορήσουν αργότερα το καλοκαίρι, θα παρέχουν έτοιμο gameplay και μοναδικά paths προόδου. Η εταιρεία ανάπτυξης εξηγεί ότι η προσθήκη ρόλων είναι μια “σημαντική αλλαγή” για το μακρύ μέλλον του παιχνιδιού, βάζοντας έτσι τους παίκτες σε σκέψη, για το πώς το επάγγελμα που θα επιλέξουν θα επηρεάσει τον γενικό στόχο της ομάδας.

Τρεις ρόλοι έχουν αποκαλυφθεί για την ώρα: Bounty Hunter, Trader και Collector. Ο κάθε ένας από αυτούς έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα και στόχους, ενώ κάπως έτσι διευρύνεται η εμφάνιση του Online, πέρα από τους καβγάδες έξω από saloons.

O Bounty Hunter θα κυνηγά outlaws και παίκτες, των οποίων το bounty τους κάνει στόχους των αρχών. Το progression path παρέχει ένα ενισχυμένο λάσο, καθώς και κόλπα με το όπλο, ενώ θα μπορείτε ταυτόχρονα να χρησιμοποιείται το Eagle-Eye, καθώς τρέχετε ή είστε πάνω σε άλογο.

Οι Traders φέρνουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν την δική τους επιχείρηση. Με την εκμετάλλευση πόρων και την δημιουργία νέων αντικειμένων, θα λάβετε έσοδα και νέα skills. Θα μπορείτε μάλιστα να κάνετε upgrade το camp σας, με ένα Weapons Locker ή μια κατσαρόλα, ενώ ταυτόχρονα θα κυνηγάτε κάρα, για να αποκτήσετε μεγαλύτερα μεταφορικά μέσα ή θα εκπαιδεύετε σκυλιά, για να σας ενημερώνουν για εχθρικές παρουσίες.

Οι Collectorsς κυνηγούν χαμένα κοσμήματα, σπάνια βέλη και άλλους θησαυρούς που μπορούν είτε να πωληθούν ως μεμονωμένα κομμάτια, είτε ως εξαιρετικά πολύτιμα sets. To progression path του συλλέκτη ξεκλειδώνει εργαλεία για να βοηθήσει στην αναζήτηση σπάνιων αντικειμένων, όπως τα Refined Binoculars, ένα Horse Lantern και ένα ανιχνευτή μετάλλων, καθώς και νέες δεξιότητες που βοηθούν στην ανίχνευση νέων αντικειμένων για τη συλλογή σας.

Οι ρόλοι δεν είναι κλειδωμένες επιλογές. Μπορείτε να παίξετε και τα τρία ταυτόχρονα ή να επιλέξετε ένα για να κάνετε όλες τις προσπάθειές σας.

Παράλληλα με τους specialists, το επικείμενο update του Red Dead Online εφαρμόζει ουσιαστικές αλλαγές στο σύστημα μάχης και την κίνηση για ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα ελέγχου, καθώς και τη μείωση του damage για τους Defensive παίκτες. To update θα θυμάται επίσης το στυλ παιχνιδιού που προτιμάτε, όταν βγείτε από το παιχνίδι, θα σας επιτρέπει να κάνετε reset την εμφάνιση χαρακτήρων και να προσθέσετε πολλά άλλα νέα loot items στον κόσμο.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.