O Ninja χωρίζει με το Twitch για τα μάτια του Mixer

Ένα Victory Royale για το Mixer.Ο Tyler "Ninja" Blevins, ένας από τους πιο δημοφιλής streamers και...

Ένα Victory Royale για το Mixer.

Ο Tyler “Ninja” Blevins, ένας από τους πιο δημοφιλής streamers και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Fortnite, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το Twitch και θα κάνει stream αποκλειστικά, μόνο από το Mixer.

O Ninja αποκάλυψε τα νέα μέσω ενός χιουμοριστικού βίντεο, στο οποίο ντύθηκε ως διάφορες προσωπικότητες κάνοντας ερωτήσεις στον εαυτό του. Όμως το πιο διασκεδαστικό, ίσως να είναι η ερώτηση που έκανε η κούτα με τα Red Bull στον γνωστό streamer.

Το Mixer είναι ιδιοκτησία της Microsoft και το 2009, ο Ninja ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο gaming, παίζοντας Halo 3. Με το Halo Infinite να κυκλοφορεί με την επόμενη γενιά κονσολών Xbox, γνωστό τώρα ως Project Scarlett, είναι πολύ πιθανό αυτή η συνεργασία να κρύβει πολύ περισσότερες εκπλήξεις.

Βέβαια, το ταξίδι του streamer στο Twitch δεν ήταν αδιάφορο, καθώς ήταν ο πρώτος που έφτασε τους 10 εκατομμύρια followers, ενώ ταυτόχρονα έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων viewers, όταν έκανε stream με τον Drake.

H σελίδα του Ninja στο Mixer είναι τώρα live, με τον τίτλο “LIVE from Lollapalooza — 8/2 at 12p CST.” Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, όσοι την επισκέπτονται θα παίρνουν μια δωρεάν συνδρομή, ενός μήνα. Η συνδρομή, δίνει στους viewers 22 customer Ninja emoticons και καθόλου διαφημίσεις.

Ο Ninja θα κάνει stream καθημερινά στο κανάλι του, από τις 17:30 έως τις 2:00, αλλά οι ώρες αυτές μπορεί να αλλάξουν.

Παράλληλα, το κανάλι του streamer στο Twitch έχει αρχίσει να αποδεκατίζεται. Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος της πλατφόρμας, είπε στο Polygon, “Αγαπήσαμε τον Ninja και την δουλειά που έκανε στο Twitch όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε περήφανοι για όλα όσα πέτυχε για τον εαυτό του, την οικογένειά του και την gaming κοινότητα. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και τύχη στις μελλοντικές του δουλειές.”

Λέτε το Twitch να έχασε μόλις το δυνατότερο χαρτί της;


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.