Απίθανη πρόκριση της Σάκκαρη στα ημιτελικά του Σαν Χοσέ! (videos)

Η Ελληνίδα τενίστρια για πολλοστή φορά έδειξε τη μαχητικότητά της, καθώς απέκλεισε με 2-1 στα σετ την Ελίνα Σβιτολίνα, φτάνοντας στην πρόκριση με ανατροπή, αφού πρώτα έσωσε τρία match points.

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του τουρνουά του Σαν Χοσέ πήρε η Μαρία Σάκκαρη  καθώς επεβλήθη με 2-1 στα σετ (1-6, 7-3 στο tie break και 6-3 ) της Ελίνα Σβιτολίνα σε απίθανο αγώνα που είχε διάρκεια 2 ώρες και 31 λεπτά! 

Η Ελληνίδα τενίστρια έσωσε τρία match points κι έφτασε στην πρόκριση σημειώνοντας τεράστια ανατροπή. 

Η Ουκρανή πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-1, κάνοντας τέσσερις φορές break στο σέρβις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας φτάνοντας στο 1-0 σε 38 λεπτά. Στο δεύτερο σετ, η Σβιτολίνα έκανε break στο τέταρτο game, με την Ελληνίδα να απαντάει με δικό της break στο ένατο «μαραθώνιο» σε διάρκεια game και να κατακτάει τελικώς το δεύτερο σετ στο tie break με 7-3 σε 67 λεπτά, αν και βρέθηκε να χάνει με 4-1!


Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Σάκκαρη «έσπασε» δύο φορές το σέρβις της Ουκρανής, έναντι μίας της αντιπάλου της, για να φτάσει στην πρόκριση με 6-3. 

Υπενθυμίζεται πως η Σβιτολίνα είχε αποκλείσει τη Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Wimbledon επικρατώντας με 2-1 στα σετ, ενώ πέρσι η Ελληνίδα είχε φτάσει στον τελικό του τουρνουά στην Καλιφόρνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.