Δε βιάζεται για στόπερ η ΑΕΚ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο συνεχίζει την αναζήτηση ενός παίκτη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ΑΕΚ, χωρίς όμως να υπάρχει βιασύνη στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο συνεχίζει την αναζήτηση ενός παίκτη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ΑΕΚ, χωρίς όμως να υπάρχει βιασύνη στο συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί ο πρόσφατος τραυματισμός του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να έχει στενέψει τα περιθώρια για τους “κιτρινόμαυρους” και να έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως αν δε βρεθεί κάτι εξαιρετικό, τότε δε θα γίνει κάποια κίνηση στο μετεγγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής της Ένωσης συνεχίζει τη μελέτη διάφορων περιπτώσεων, τις οποίες έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, ενώ παράλληλα στη λίστα του υπάρχουν και ορισμένα ονόματα, το οποία γνωρίζει ο ίδιος. Τα ίδια δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως από την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να υπάρξουν επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ξεκαθαρίσουν πως αναζητούν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά, τα οποία έχει ζητήσει ο Πορτογάλος τεχνικός. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.