Παπαϊωάννου: “Αποχωρώ από τη Λαμία”

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λαμία, υπογραμμίζοντας πως κουράστηκε να παλεύει μόνος του για την ομάδα, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λαμία, υπογραμμίζοντας πως κουράστηκε να παλεύει μόνος του για την ομάδα, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “FM1”. 

Αρχικά, ο Παπαϊωάννου δήλωσε: “Εγώ φεύγω, έκανα υπομονή, αλλά βλέπω πως παλεύω μόνος μου, ενώ έχω σοβαρά προβλήματα με την υγεία μου. Ούτε γυρολόγος είμαι, ούτε ζω από το ποδόσφαιρο. Ήρθαν 2-3 και μου ζήτησαν το ΑΦΜ της ομάδας, αλλά τους έδιωξα. Εγώ θέλω καθαρή συνέχεια στην ομάδα γιατί δεν θέλω να πιστέψω πως η Λαμία των 100.000 κατοίκων δεν μπορεί να συντηρήσει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Η Λαμία πήρε 1.410.000 από την ΕΡΤ, άλλα τόσα είναι να πάρει την επόμενη σεζόν, ενώ από τη NOVA κατά τη σεζόν 2017/18 πήρε 1.200.000. Για μένα είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες. Επίσης, η Λαμία δεν πήρε δάνειο για να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος. Η ΠΑΕ συντηρεί το γήπεδο, δεν είναι χωράφι. Όλα, μαζί με το προπονητικό κέντρο, συντηρούνται με χρήματα της ομάδας”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Είναι πολλοί αυτοί που μπορούν, αλλά δεν θέλουν, εγώ όμως εκτός όλων των άλλων έχω και σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν ενδιαφερθεί κάποιος για τις μετοχές, θα τον βοηθήσω με την εμπειρία μου και θα στηρίξω οικονομικά με χορηγία στην φανέλα, κάτι που μέχρι σήμερα που πληρώνω μόνος μου δεν βρέθηκε κανείς να το κάνει. Δεν θα διασύρω την Λαμία, αλλά δεν μπορώ παραπάνω. Στην χειρότερη των περιπτώσεων η Λαμία θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την νέα ποδοσφαιρική περίοδο με σφιχτό οικονομικό πρόγραμμα εσόδων – εξόδων με μικρή παρέκκλιση ως 20%”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.