Το δυνατό τεστ του “τριφυλλιού” στην Πόλη στο Novasports.gr

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ, σε ένα από τα δυνατά τεστ ετοιμότητας των “πράσινων” εν όψει της εφετινής αγωνιστικής περιόδου (21:00 Novasports2HD).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ, σε ένα από τα δυνατά τεστ ετοιμότητας των “πράσινων” εν όψει της εφετινής αγωνιστικής περιόδου (21:00 Novasports2HD). Ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω της Web TV του Novasports.gr, ενώ δείτε πρώτοι τα γκολ της αναμέτρησης, στο σχετικό live.

Ο Γιώργος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Γιοάν Μολό, Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιάννη Μπουζούκη, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση την ετοιμότητα των παικτών του, εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, ο προπονητής των”πράσινων” αναμένεται να κάνει δοκιμές και σε σχήματα, τα οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι “πράσινοι” ταξίδεψαν στην Τουρκία με τους Διούδη, Κότσαρη, Χριστογεώργο, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Νούνες, Πούγγουρα, Μαυρομμάτη, Αποστολάκη, Ζαγαρίτη, Θεοχάρη, Δώνη, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Αλεξανδρόπουλο, Κολοβό, Ζαχίντ, Κόναν, Μακέντα, Εμμανουηλίδη, Βέργο και Καμπετσή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.