Ξέρουμε πότε θα επιστρέψει για τελευταία φορά το “Homeland”

Έχουμε την ημερομηνία πρεμιέρας.Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν για τους fans του "Homeland". H σειρά θα...

Έχουμε την ημερομηνία πρεμιέρας.

Τα δυσάρεστα νέα ήρθαν για τους fans του “Homeland”. H σειρά θα επιστρέψει για 8η και τελευταία φορά στις 9 Φεβρουαρίου 2020. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του πάνελ του Showtime, του καναλιού όπου προβάλλεται η σειρά, στην περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών (TCA) (μέσω The Wrap).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του 8ου κύκλου: Στην τελευταία σεζόν θα δούμε την Carrie Mathison (Claire Danes) να παλεύει με τις μνήμες όσων έζησε στην ρώσικη φυλακή. Ο Saul έχει αναλάβει τη θέση του Εθνικού Συμβούλου Ασφαλείας για τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ralph Warner (Beau Bridges), του οποίου η προτεραιότητα είναι να τελειώσει ο πόλεμος στο Αφγανιστάν. Ο Saul πρέπει να διαπραγματευτεί με τους Ταλιμπάν και αναγκάζει την Carrie, η οποία δεν έχει γιατρευτεί πλήρως ακόμα, να ταξιδέψει μαζί του στο στόμα του λύκου για ακόμα μία φορά.

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Maury Sterling, Linus Roache και Costa Ronin. Οι Nimrat Kaur και Numan Acar θα επιστρέψουν για την τελευταία σεζόν, ενώ ο Hugh Dancy θα ενσαρκώσει τον John Zabel, έναν σύμβουλο του Προέδρου των ΗΠΑ σχετικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας, ο οποίος θα είναι και ο ισχυρός αντίπαλος του Saul Berenson (Mandy Patinkin).

Σε σχετικά νέα, το Showtime ανακοίνωσε ότι η 10 σεζόν του “Shameless” θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η 7η σεζόν του “Ray Donovan” θα επιστρέψει στις 17 Νοεμβρίου.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.