Πρώτο ρεκόρ για τον Ninja στο Mixer

Αντίο Twitch.O Ninja έκανε το ντεμπούτο του στο Mixer κάνοντας stream για έξι ώρες με μέσο όρο...

Αντίο Twitch.

O Ninja έκανε το ντεμπούτο του στο Mixer κάνοντας stream για έξι ώρες με μέσο όρο 65.000 θεατές. Πρόκειται για έναν αριθμό πολύ μεγαλύτερο από τον μέσο όρο θεατών που είχε στο Twitch.

O Ninja είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι εγκαταλείπει το Twitch και θα μεταδίδει αποκλειστικά μέσω Mixer. Το Mixer στηρίζεται περισσότερο στην αλληλεπίδραση ανάμεσα σε gamer και κοινό και είναι η απόπειρα της Microsoft να χτυπήσει το Twitch.

Αν και η κίνηση του Ninja βρήκε απροετοίμαστους αρκετούς streamer, γεννώντας πολλά ερωτήματα με το αν τελικά αυτός θα τα καταφέρει, τελικά κατάφερε να κάνει μία δυνατή αρχή.

Ο Ninja έφτασε μέχρι και τους 95.8777 θεατές όταν stream-αρε με τον Bugha, ενώ κατά μέσο όρο είχε περίπου 65 χιλιάδες άτομα. Στο Twitch κατά μέσο όρο τον τελευταίο καιρό είχε περίπου 40 χιλιάδες θεατές, οπότε μόνο κακή δεν μπορείς να πεις την αρχή του στο Mixer. Μένει μόνο να δούμε αν θα καταφέρει να διατηρήσει τα νούμερα αυτά.

Μία από τις ερωτήσεις που απαντήθηκε πάντως ήταν αυτή που αφορούσε το κοινό του, το οποίο απέδειξε ότι μπορεί να τον ακολουθήσει ακόμα και αν αλλάξει πλατφόρμα. Η Microsoft φρόντισε να το εκμεταλλευτεί αυτό προσφέροντας ένα δωρεάν δίμηνο για το κανάλι του Ninja για όσους εγγραφούν στο Mixer.

Για περισσότερα νέα μείνετε στο IGN.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.