Τη δολοφονία του John F. Kennedy θα καλύψει ο δημοσιογράφος Chris Pine

Στον νέο του ρόλο, εννοείται.Τον γνωστό δημοσιογράφο του CBS, Walter Cronkite, θα ενσαρκώσει ο...

Στον νέο του ρόλο, εννοείται.

Τον γνωστό δημοσιογράφο του CBS, Walter Cronkite, θα ενσαρκώσει ο Chris Pine, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία “Newsflash”.

Σύμφωνα με το Deadline, η νέα ταινία θα εξιστορεί τι συνέβη στο ειδησιογραφικό πλατό του καναλιού την ημέρα της δολοφονίας του Προέδρου John F. Kennedy, δηλαδή στις 22 Νοεμβρίου 1963. Το σενάριο θα γράψει ο Ben Jacoby, ενώ άλλος πρωταγωνιστής θα είναι ο Mark Ruffalo (Avengers) ως Don Hewitt, τον παραγωγό του Cronkite. O Greg Silverman και ο Adam Kolbrenner θα είναι παραγωγοί της ταινίας.

Η ιστορία θα περιστρέφεται γύρω από τους Hewitt, Cronkite, το αφεντικό τους Jim Aubrey και τον νεαρό δημοσιογράφο Dan Rather. Και μπορεί το CBS Evening News να μην ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση για τον θάνατο του Προέδρου των ΗΠΑ (το NBC την μετέδωσε πρώτα), οι Hewitt και Cronkite φίλτραραν τις μη επιβεβαιωμένες ειδήσεις και τις φήμες, και είπαν τα πραγματικά γεγονότα στους θεατές. Αυτό έκανε τον Cronkite ακόμα πιο γνωστό στο ευρύ κοινό και έγινε ο πιο έμπιστος παρουσιαστής ειδήσεων στις ΗΠΑ.

Ο Pine έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το “The Princess Diaries 2: Royal Engagement” (2004) και είναι γνωστός για την ενσάρκωση του James T. Kirk στις νέες ταινίες Star Trek. Έχει πρωταγωνιστήσει στα “Hell or High Water” (2016), “The Finest Hours” (2016), “A Wrinkle in Time” (2018) και “Wonder Woman” (2017), ενώ αναμένουμε να τον δούμε στο sequel “Wonder Woman 1984” και “I Am the Night”.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Αύγουστο και να μας πείτε σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.