Fanatik: “Τυχερή η Κραϊοβα γιατί…” (pic)

Αφιέρωμα στην ΑΕΚ έκανε η Ρουμανική εφημερίδα Fanatik, τονίζοντας ότι η Κραϊοβα είναι τυχερή που θα παίξει στην Αθήνα χωρίς τους "κιτρινόμαυρους" φιλάθλους.

Αφιέρωμα στην ΑΕΚ έκανε η Ρουμανική εφημερίδα Fanatik, τονίζοντας ότι η Κραϊοβα είναι τυχερή που θα παίξει στην Αθήνα χωρίς τους “κιτρινόμαυρους” φιλάθλους. 

Η Ρουμανική εφημερίδα μεταξύ άλλων αναφέρεται στην ιστορία της ΑΕΚ και αναφέρει και στον κομβικό υποβιβασμό του 2013: “Η ΑΕΚ υποβιβάστηκε αλλά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε ότι θα την επαναφέρει ξανά για να κερδίσει και πάλι τίτλους. Η υπόσχεση εκπληρώθηκε με το πρωτάθλημα πρόπερσι, ενώ παράλληλα χτίζει το νέο γήπεδο. 

Η ΑΕΚ παίζει στο ΟΑΚΑ και έχει στο πλευρό της την διάσημη Original 21. Ευτυχώς για την Κραϊόβα, ο κόσμος της ελληνικής ομάδας δεν θα είναι παρών στον αγώνα γα να υποστηρίξει την ΑΕΚ λόγω της τιμωρίας”.

Κλείνοντας το αφιέρωμα κάνει αναφορά στο ρόστερ της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο: “Οι σημαντικότεροι παίκτες της ελληνικής ομάδας είναι οι Μάνταλος, Λιβάια, Ολιβέιρα, Γαλανόπουλος. Ο επιθετικός Μάρκο Λιβάια και ο μέσος Πέτρος Μάνταλος είναι οι πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι στα 4.000.000 ευρώ η αξίας τους, σύμφωνα με το Transfermarkt».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.