Τρομερός Χάμιλτον στην Ουγγαρία

Τακτική για Όσκαρ από την Μερσέντες, που έδωσε τη δυνατότητα στον Λούις Χάμιλτον να πάρει μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά στο GP της Ουγγαρίας.

Τακτική για Όσκαρ από την Μερσέντες, που έδωσε τη δυνατότητα στον Λούις Χάμιλτον να πάρει μία ακόμη νίκη αυτή τη φορά στο GP της Ουγγαρίας. 
Ο Βρετανός οδηγός σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της στρατιγικής της Γερμανικής εταιρείας, ήταν αποφασιστικός και άκρως εντυπωσιακός αφήνοντας πίσω του τον Φερστάπεν και τρίτο τον Φέτελ που δείχνει αναγεννημένος. 

Αυτή ήταν η 7η νίκη του Βρετανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή σε δώδεκα αγώνες. Ο Χάμιλτον μπορεί να ταλαιπωρήθηκε έχοντας μπροστά του τον Μάξ Φερστάπεν, κατάφερε να προσπεράσει με τρόμερο τρόπο και να κατακτήσει ουσιαστικά τη νίκη 3 γύρους πριν την κατό σημαία. 

Ο Φερστάπεν έκανε εξαιρετική εκκίνηση που του έδωσε την ευκαιρία να οδηγήσει την κούρσα. το ίδιο έκαναν και οι Λεκλέρκ και Φέτελ με τον Φινλανδό να έχει πρόβλημα στην μπροστά αεροτομή αφού είτε στην επαφή με τον Βρετανό, είτε σε αυτή που είχε με τον Μονεγάσκο έσπασε ένα κομμάτι της. Έτσι, ο Φινλανδός μπήκε στα πιτς για την απαραίτητη αλλαγή και έπεσε στην τελευταία θέση.

Η μάχη στις πρώτες θέσεις δεν άλλαζε, ο Φερστάπεν και ο Χάμιλτον ήταν σε μία μεταξύ τους κόντρα με το “ασημένιο βέλος” να δίνει το κάτι παραπάνο για δώσε ιπροβάδισμα στον Βρετανό. 
Η τακτική των πίτς στοπ ήταν ιδανική για την Mercedes, που έβαλε στα πιτς τον παγκόσμιο πρωταθλητή, του έβαλε τη μεσαία γόμα κάνοντας τον Χάμιλτον να “βιδωθεί” στην άσφαλτο και με τέλεια πρόσφριση οδηγούσε σε “τρελός” στους τελευταίους γύρους. 
Είχε τέτοια ορμή που η διαφορά των 20 δευτερολέπτων φα΄νηκε λίγη και ο Βρετανός κατάφερε όχι μόνο να την καλύψει αλλά τρεις γύρους πριν τον τέλος να προσπεράσει τον Φερστάπεν που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Παρόμοια τακτική ακολούθησε και η Ferrrari με τον Φέτελ να προσπερνά τον Λεκλέρκ και να ανεβαίνει και πάλι στο βάθρο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.