Δίκαια το χάλκινο μετάλλιο στους Σλοβένους

Την ήττα με 81-57 γνώρισε η Ελληνική ομάδα Κ18 από την Σλοβενία και τερμάτισε 4η σ' αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στον Βόλο.

Την ήττα με 81-57 γνώρισε η Ελληνική ομάδα Κ18 από την Σλοβενία και τερμάτισε 4η σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στον Βόλο. 

Η πορεία ήταν θετική. Η παρουσία της Εθνική ομάδας στους 4 ήταν μία μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα θα ήταν ιδανική η κατάκτηση ενός μεταλλίου, όμως και η Ισπανία στον ημιτελικό και η Σλοβενία στην διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου ήταν καλύτερες ομάδες από την Ελληνική. 

Τα παιδιά του Βλασσόπουλου προσπάθησαν και το πάλεψαν για ένα ημίχρονο. Η έναρξη της 3ης περιόδου έρφερε τους Σλοβένους να χτίζουν μία διαφορα και τα πράγματα έφυγαν από τον έλεγχο της Ελληνικής ομάδας στην 4η περίοδο, που οι Έλληνες παίξτες έδειξαν κουρασμένοι κυρίως πνευματικά αλλά και σωματικά. Με τον Σταυρακούκα η Εθνική πάλεψε να μαζέψει τη διαφορά αλλά δεν έφτανε αυτό. 

Με τον Γκλας σε καταπληκτικό βράδυ και τους Ντούσανιτς και Πρέπελιτς να τον ακολουθούν οι Σλοβένοι έκαναν πάρτι στην 4η περίοδο και από το “έγκλημα” του Καράμπελα που έκανε αντιαθλητικό φάουλ σε επαναφορά της Ελληνικής ομάδας όλα τελείωσαν. 
Οι Έλληνες παίκτες έχασαν την ηρεμία τους και όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους. 

Η διαφορά έφτασε στους 22 πόντους 74-52 02:20 πριν το τέλος. Η Ελληνική ομάδα προσπάθησε τουλάχιστον να μαζέψει τη διαφορά αλλά ούτε αυτό κατάφερε αφού παρέμεινε άστοχη. Ηδιαφορά μεγάλωσε και σταμάτησε στους 24 με το τελικό 81-57. Οι Σλοβένοι έδειξαν σπουδαίο ταλέντο και πειθαρχία που έλειψε από την Εθνική της Ελλάδας. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.