Καλείται να κάνει υπέρβαση ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση αν περάσει την Λέγκια ώστε να αποκλείσει είτε την Ρέιντζερς, είτε την Μίντιλαντ για να μπει στους Ομίλους του Europa League.

Ο Ατρόμητος θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση αν περάσει την Λέγκια ώστε να αποκλείσει είτε την Ρέιντζερς, είτε την Μίντιλαντ για να μπει στους Ομίλους του Europa League.

Πιθανότερος αντίπαλος του, μετά τους Πολωνούς της Λέγκια φυσικά, θα είναι η Ρέϊντζερς της Γλασκώβης, η ομάδα του Στήβεν Τζέραρντ κι αυτό μαρτυρά από μόνο του τον βαθμό δυσκολίας.

Μια ομάδα που μετράει 147 χρόνια ιστορίας.

Πέρασε μεγάλα οικονομικά προβλήματα, υποβιβάστηκε στις μικρές κατηγορίες αλλά επανήλθε δριμύτερη κι αναζητά τα περασμένα μεγαλεία της.

Έδρα της το «Άϊμπροξ Παρκ» χωρητικότητας 50.817 θεατών.

Πέρυσι τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος πίσω από την Σέλτικ.

Οι «διαμαρτυρόμενοι» κοντράρουν πλέον – σχεδόν – στα ίσια τους «καθολικούς» δίνοντας ξανά ζωή στα μεγάλα old firm της Γλασκώβης. O Stevie G άφησε τις ακαδημίες της Λίβερπουλ για να πάρει την… πρώτη κρυάδα και να δουλέψει ως πρώτος προπονητής στη Ρέιντζερς και το έργο του κρίνεται ήδη απόλυτα επιτυχημένο με τον τρόπο που έχει χειριστεί τα πράγματα και το επίπεδο που φανερώνει η ομάδα του επί χόρτου.

Διέθεσε 4 εκατομμύρια ευρώ για τον αμυντικό της Μπολόνια, Φίλιπ Ελάντερ, το φετινό καλοκαίρι, πήρε ελεύθερο τον χαφ της Σαουθάμπτον, Στίβεν Ντέιβις, τον φορ της Μπέρμιγχαμ, Κρεγκ Στιούαρτ, ενώ, έκανε και τα… ψώνια του από το Μέρσεϊσαϊντ με τους δανεισμούς των Ρόσιτερ και Ότζο.

Φέτος, έπαιξε με την Σεντ Τζόσεφ’ς από το Γιβραλτάρ, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Προγκρές από το Λουξεμβούργο και έχει στον 3ο προκριματικό γύρο τη Μίντιλαντ. 
Ο τρομερός γκολκίπερ, Άλαν ΜακΓκρέγκορ, ο Τζέιμς Ταβερνίερ στα μπακ, ο Τζον Φλάναγκαν, ο Άντι Χάλιντει ως «κόφτης», ο Σκοτ Άρφιλντ στο κέντρο με τον Γκρέιαμ Ντόρανς, ο εκπληκτικός Μορέλος, αλλά και ο σούπερ σταρ, Ζερμέιν Ντεφό.

Οι λύκοι του Μίντιλαντ

Πέντε χρόνια μετά τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα playoffs του Europa League, η Μίντιλαντ ενδέχεται να συναντήσει πάλι ελληνική ομάδα μπροστά της, εφόσον περάσει το εμπόδιο της Ρέιντζερς κι αν ο Ατρόμητος φυσικά καταφέρει να προκριθεί από τον 3ο γύρο όπου θα κοντραριστεί με τη Λέγκια Βαρσοβίας. 

Ομάδα με μόλις 20 χρόνια ζωής.

Έδρα της το MCH Arina χωρητικότητας 11.000 θεατών.

Τεχνικός της ο 52χρονος Κένεθ Άντερσεν.

Τερμάτισε στην 2η θέση του περυσινού πρωταθλήματος.

Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα κι 1 Κύπελλο Δανίας.

Οι Δανοί έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημά τους μετρώντας τέσσερις αγωνιστικές μέχρι και αυτή τη στιγμή και μάλιστα έχουν σερί νικών, ισοβαθμώντας με την Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή με τον Κάμπα από τη Ντιζόν της Γαλλίας, παίρνοντας και τον Εβάντερ της Βάσκο ντα Γκάμα για το χώρο του κέντρου. 

Στην επίθεση και ο Σόρι Κάμπα από την Γουινέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.