Ενίσχυση με Πίτου Γκαρσία ο ΠΑΣ

Στην προσπάθεια του να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του αργεντίνου μεσοεπιθετικού Πίτου Γκαρσία.

Στην προσπάθεια του να επιστρέψει άμεσα στα σαλόνια της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του αργεντίνου μεσοεπιθετικού Πίτου Γκαρσία.

Ο Αργεντινός έφτασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2007, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Άρη, ακολούθησε ο Ηρακλής, ο Ατρόμητος, ο Άρης για δεύτερη φορά, ενώ από το 2017 ανήκε στον ΝΠΣ Βόλο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Miguel Sebastián «Pitu» García (Μιγκέλ Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία).

Ο Sebastián, γεννημένος 27 Ιανουαρίου 1984, είναι Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ως οργανωτικός ή επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Ουνιόν ντε Σάντα Φε. Εκεί έπαιξε για δύο σεζόν, το 2004 και το 2005. Μετέπειτα το 2006, δόθηκε δανεικός στην Παλεστίνο.

Η καριέρα του στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2007, όταν και τον απέκτησε δανεικό για δύο σεζόν ο Ηρακλής. Στη συνέχεια τον απέκτησε ο Άρης, ενώ λίγο μετά επέστρεψε στον Ηρακλή και ακολούθησε ο Ατρόμητος Αθηνών όπου και παρέμεινε έως το 2016. Συνέχισε στην κορεάτικη Σεονγκνάμ, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Άρη από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Στις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ν.Π.Σ. Βόλου.

Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε σήμερα τις διαδικασίες υπογραφής στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και από το απόγευμα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο ίδιος ο Πίτου, δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ξέρω καλά και έχω απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που μου προσφέρει μία τέτοια όμορφη ευκαιρία με στόχους και όνειρα μία ομάδα σαν τον Π.Α.Σ.. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μέσα από τη δουλειά μας και τη στήριξη του κόσμου, θα πετύχουμε όλοι μαζί, το στόχο μας για να ξαναβάλουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην 1η κατηγορία, γιατί κακώς είναι εκεί που είναι αυτή τη στιγμή. Έμαθα για την ιστορία που έχουν αφήσει οι Αργεντίνοι στην ομάδα και ανυπομονώ να βρεθώ στο Ζωσιμάδες ως Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ..»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.