Έβαλε φρένο στην παρανομία

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, με τον τρόπο που κινήθηκε, απέτρεψε την προσπάθεια Αφρικανού ποδοσφαιριστή να εισέλθει στην Ελλάδα παράνομα

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε το περασμένο Σάββατο (3/8) επιστολή της προς την Πρεσβεία και τις Προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο Μαρόκο, στην οποία περιέγραφε πώς υπέπεσε στην αντίληψή της απόπειρα χορήγησης θεώρησης εισόδου σε Αφρικανό ποδοσφαιριστή με χρήση παραχαραγμένου εγγράφου – πρόσκλησης που φέρει τα λογότυπα, τις υπογραφές και την ονομασία της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Τη Δευτέρα (5/8), οι “βυσσινί” δημοσιοποίησαν την απάντηση που έλαβαν από τον Επιτετραμμένο της Ελλάδας στο Μαρόκο, Δημήτρη Δασκαλάκη, στην επιστολή που έστειλαν. Αυτή αναφέρει, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να χορηγηθεί θεώρηση για είσοδο στην Ελλάδα στον αιτούντα:
“Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,
ευχαριστούμε για το ηλεκτρονικό σας μήνυμα, με ημερομηνία 3.8.
Ο φερόμενος ως ποδοσφαιριστής από τη Γκάμπια, πράγματι απηύθυνε ανυπόγραφο ερώτημα (μέσω του λογαριασμού e mail: azedine2001@icloud.com) στο Προξενικό Γραφείο της Πρεσβείας μας, ζητώντας να πληροφορηθεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη χορήγηση θεώρησης και ισχυριζόμενος ότι έχει προσκληθεί από “ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου”, χωρίς να κατονομάζει την Π.Α.Ε. ΑΕΛ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Επιπλέον, ισχυρίσθηκε ότι έχει στην κατοχή του σχετική πρόσκληση, χωρίς εν τούτοις, να μας την κοινοποιήσει.
Σε κάθε περίπτωση, από πλευράς του Προξενικού Γραφείου της Αρχής μας θα αναληφθούν οι προβλεπόμενες εκ του Νόμου ενέργειες, ενώ αποκλείεται, βεβαίως, η χορήγηση θεώρησης με βάση πλαστά και ανεπαρκή δικαιολογητικά.
Ευχαριστούμε θερμώς για τη συνεργασία και την άμεση, εκ μέρους σας, αντίδραση στην εν λόγω υπόθεση και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ιστορικό σωματείο της Π.Α.Ε. ΑΕΛ.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Δασκαλάκης, ΣΠΒ’
Επιτετραμμένος της Ελλάδας στο Μαρόκο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.