Τεν Χαγκ: “Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα”

Ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική του ΠΑΟΚ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική του ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά, μίλησε για: 

Τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε πως είναι καλό σε γενικές γραμμές, αλλά και αυτό σημαίνει ότι δεν τελείωσε η πρόκριση στην Τούμπα, έχουμε και την ρεβάνς, δεν είναι αρκετό το 2-2. Το παιχνίδι το ξεκινήσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο της μπάλας, κάναμε τις επιθέσεις μας και βάλαμε σε εκείνη την στιγμή το γκολ. Μετά στο 1ο μέρος από το πουθενά, είχαμε ένα θέμα με τον τραυματισμό του Ντόλμπεργκ, προσπαθούσαμε να δούμε τι θα κάνουμε, δεχτήκαμε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και μπήκε καλύτερα μετά ο αντίπαλος και έκανε την ανατροπή.
 
Χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς μετά το ημίχρονο είχαμε ξανά την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και το καλό είναι ότι μπορέσαμε να ανατρέψουμε το σκορ και να ισοφαρίσουμε, όπως κάναμε με την Φίτεσε. Στη συνέχεια είχαμε θέμα με τις αλλαγές μας, κάποιοι παίκτες δεν αισθανόντουσαν στο 100%, περίμενα να με ενημερώσουν αν μπορούν να συνεχίσουνε και εκεί είχαμε πρόβλημα. Σε γενικές γραμμές, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-3 και να πάρουμε καλύτερο σκορ αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Στην τελική ανάλυση, είναι ένα καλό αποτέλεσμα».
 
Το εάν οι παίκτες του έκαναν πράξη τις οδηγίες του: «Στο 1-1, μπορώ να πω ότι είχαμε και ατυχία. Μετά οι παίκτες μου έκαναν λάθος επιλογές και το πληρώσαμε».
 
Το αποτέλεσμα: «Μας δίνει κουράγιο, όμως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα, πιο δυνατή από την Ντιναμό Κιέβου και την Σταντάρ Λιέγης, και αυτό το απέδειξε, θα γίνει το ματς πολύ δυνατό, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μην κάνουμε λάθη, να περιορίσουμε τα λάθη, ώστε να τα καταφέρουμε».
 
Το τι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του: «Τους είπα ότι πρέπει να παίξουν στις θέσεις του. Δεν πρέπει να αλλάζουμε το πλάνο μας μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει ο καθένας να παίζει στη θέση του και να κινείται στο χώρο που θέλουμε ώστε εμείς να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είμαστε σε διαδικασία δημιουργίας αυτή την περίοδο. Βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι στο δεύτερο παιχνίδι σε μία εβδομάδα θα είμαστε σαφώς καλύτεροι από σήμερα».
 
Τους Μπλιντ και Μαζραουί στο πρώτο ημίχρονο και τα λάθη τακτικής: «Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο παίκτες, αλλά πολλοί που ήταν σε λάθος θέση. Για αυτό όταν μιλήσαμε στα αποδυτήρια τους είπαμε ότι πρέπει να παίζουν ο καθένας στη θέση του. Δεν ευθύνονται μόνο αυτοί για τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά και άλλοι παίκτες. Όπως σας είπα και πριν πρέπει ο κάθε παίκτης να παίζει στη θέση του και να κινείται στους χώρους που πρέπει».
 
Το αν έμαθε κάτι νέο από τον ΠΑΟΚ και αν βρήκε κάποιο νέο παίκτη που τον προβλημάτισε από τους παίκτες που είπε πριν το παιχνίδι: «Όχι κάτι ιδιαίτερο. Ξέραμε τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και ξέραμε ότι είναι δυνατή ομάδα και παίζει με ταχύτητα και άμεσο ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.