«Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας στο Άμστερνταμ»

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στην ολλανδική τηλεόραση και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μόνο ξεγραμμένος δεν είναι στη μάχη της πρόκρισης με τον Άγιαξ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε στην ολλανδική τηλεόραση και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ μόνο ξεγραμμένος δεν είναι στη μάχη της πρόκρισης με τον Άγιαξ.

«Είναι κρίμα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Αφήσαμε στον Άγιαξ την κατοχή της μπάλας και περιμέναμε να μας δοθούν χώροι για να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Στο Άμστερνταμ θα είμαστε συμπαγείς όπως πάντα, ελπίζω ότι θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν», είπε ο Ολλανδός μετά το 2-2 της Τούμπας, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του πορεία στον ΠΑΟΚ:

«Πέρσι κατακτήσαμε το νταμπλ, όλα είναι θετικά. Τώρα θέλουμε να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άγιαξ είναι ο δυνατότερος αντίπαλος που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά το ίδιο ισχύει και γι’ αυτούς. Όπως ο Άγιαξ στη Ολλανδία, έτσι κι εμείς είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θα τα δώσουμε όλα την επόμενη εβδομάδα στο Άμστερνταμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.