Προς το Arrowverse crossover θα οδηγεί η 8η σεζόν “Arrow”

Κάθε επεισόδιο ένα μίνι-event.Πολύ διαφορετική θα είναι η 8η σεζόν του "Arrow", καθώς σύμφωνα με...

Κάθε επεισόδιο ένα μίνι-event.

Πολύ διαφορετική θα είναι η 8η σεζόν του “Arrow”, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωταγωνιστή Stephen Amell, κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα “event” που θα οδηγεί τη σειρά στο ερχόμενο crossover “Crisis on Infinite Earths”.

Ο Amell μίλησε για τη μεγάλη διαφορά της επερχόμενης σεζόν σε σχέση με τις άλλες στην περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών.

“Νομίζω ότι η σειρά, όπως την έχει συνηθίσει το κοινό, τελείωσε με την 7η σεζόν”, είπε ο Amell. “Αυτή τη χρονιά θα είναι διαφορετικά. Τα επεισόδια είναι events. Και για μένα, η σειρά, όπως την φτιάξαμε, τελείωσε με την αποχώρηση της Emily Bett Rickards”.

Όπως είπε ο Amell κάθε επεισόδιο θα προσπαθήσει να δώσει απαντήσεις σε διάφορα στοιχεία της μυθολογίας της σειράς και θα οδηγεί στο crossover. “Κάθε επεισόδιο μοιάζει λες και προσπαθούμε να κλείσουμε διάφορες τρύπες. Και έχω την ευκαιρία να δουλέψω με ηθοποιούς και χαρακτήρες με τους οποίους δεν είχα την ευκαιρία να δουλέψω πιο πριν”.

Δύο από τους ηθοποιούς που είχαν πεθάνει στη σειρά θα επιστρέψουν, ο ένας είναι ο Colin Donnell ως Tommy Merlyn και ο άλλος ο Josh Segarra ως Adrian Case. Η εμφάνιση των δυο θα είναι σημαντική για το crossover και μάλλον δεν θα είναι από την κύρια Γη που τοποθετείται το “Arrow”.

“Θα είναι σίγουρα σε μία Γη”, σχολίασε ο Amell.

Ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Beth Schwartz, μίλησε για την επιστροφή και άλλων χαρακτήρων από προηγούμενες σεζόν. “Έχουμε πολλούς guest που θα επιστρέψουν. Όλη η σεζόν έχει να κάνει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας. Όπως είπε και ο Stephen, ολοκληρώνουμε κάποιες ιστορίες από την 3η ή την 2η σεζόν”.

Το “Crisis on Infinite Earths” πρωτοπαρουσιάστηκε μέσω των DC Comics από τον συγγραφέα Marv Wolfman και τον σχεδιαστή George Pérez. Έτρεξε για 12 τεύχη, από τον Μάρτιο του 1985 έως τον Απρίλιο του 1986. Κατά τη διάρκεια του Crisis, “ο Monitor επιστρατεύει 15 ήρωες από διάφορους κόσμους για να πολεμήσουν ενάντια στον Anti-Monitor. Στόχος του είναι η συμπίεση των πολλών συμπάντων σε ένα και η συγκέντρωση αρκετά μεγάλης δύναμης για την κατάρριψη του Anti-Monitor. Αν και ο Monitor πεθαίνει, το σχέδιό του εν τέλη πετυχαίνει. Οι διάφοροι κόσμοι της DC είναι πλέον ένας και οι ήρωες των Earth-1, Earth-2, Earth-4, Earth-S και Earth-X πλέον συνυπάρχουν”.

Το crossover αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Δεκεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου και τα γεγονότα του θα επηρεάσουν τις σεζόν των “Supergirl”, “Batwoman”, “The Flash”, “Arrow” και “DC’s Legends of Tomorrow”, καθώς ο παραγωγός του crossover, Marc Guggenheim, είπε ότι πολλά παράλληλα σύμπαντα θα καταστραφούν. Μέσα σε αυτό μάθαμε ότι θα δούμε δύο Supermen, αυτόν του Brandon Routh της ταινίας “Superman Returns” (2006) και του Tyler Hoechlin της σειράς “Supergirl”, όπως επίσης και τον Kevin Conroy, τη φωνή του Bruce Wayne στο “Batman: The Animated Series”.

Όλες οι παραπάνω σειρές έχουν ανανεωθεί για ακόμα μια χρονιά με το “Arrow” να ετοιμάζεται για την τελευταία του σεζόν.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.