Ντουμάνης: «Τρομερή εμπειρία η Αγγλία»

Η προετοιμασία στην Αγγλία, τα φιλικά και το ξεχωριστό παιχνίδι με τη Σίτι. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Πάρης Ντουμάνης μίλησε για του στόχους της Κ19 του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου.

Η προετοιμασία στην Αγγλία, τα φιλικά και το ξεχωριστό παιχνίδι με τη Σίτι. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Πάρης Ντουμάνης μίλησε για του στόχους της Κ19 του Ολυμπιακού ενόψει της νέας περιόδου.

Για την προετοιμασία στην Αγγλία: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά έχουμε βγει εκτός Ελλάδας με την ομάδα. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο που μας παρέχει όλες αυτές τις ανέσεις. Είναι μια πολύ καλή εμπειρία για όλους, να δούμε τις συνθήκες στο εξωτερικό, πως λειτουργούν εδώ οι ομάδες σε όλα τα επίπεδα. Ήρθαμε να το χαρούμε, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να βγάλουμε όσα δουλεύουμε σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο για να τελειώσει όλο αυτό με χαμόγελο».

Για τα μέχρι τώρα φιλικά ματς με Έβερτον, Σ. Γουένσντεϊ, Ν. Φόρεστ: «Είναι εξαιρετικές ομάδες, καθαρού αγγλικού στυλ. Φαίνεται και στο θέμα της δύναμης και της ταχύτητας. Ήταν πολύ καλά παιχνίδια και θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε κι εμείς, για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας στο μέλλον».

Για το παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι και τις εγκαταστάσεις της ομάδας: «Ήταν απίστευτη εμπειρία. Αποτελεί όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να βρεθεί στις εγκαταστάσεις μιας ομάδας όπως η Σίτι και να δει πως προπονούνται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ήταν απόλαυση. Η Κ19 της Σίτι είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αρχή και τέλος. Εμείς ανταποκριθήκαμε πολύ καλά, βάλαμε την μπάλα κάτω, παίξαμε το παιχνίδι μας και τα δώσαμε όλα».

Για τη νέα χρονιά που ξεκινά στο πρωτάθλημα Κ19: «Περιμένω από τη νέα χρονιά να είμαστε όλοι υγιείς αρχικά. Είμαστε μια επιθετική ομάδα με πάρα πολύ ταλέντο και στόχος μας φυσικά είναι το πρωτάθλημα αλλά και να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά. Σε κάθε ματς προσπαθούμε να βγάζουμε τα πράγματα που μας ζητά ο προπονητής αλλά να παίζουμε και όμορφο ποδόσφαιρο, είναι και αυτό ζητούμενο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.