Καντουρί: “Πάμε για την πρόκριση” (video)

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ σχολίασε την ισοπαλία στην Τούμπα με τον Άγιαξ, αλλά και τη ρεβάνς μετά από μια εβδομάδα στο Άμστερνταμ

Ο εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στο χθεσινό (6/8) παιχνίδι της Τούμπας με αντίπαλο τον Άγιαξ για τη Γ’ προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας περιόδου, Ομάρ Ελ Καντουρί, δεν έχασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση της ομάδας του στα πλέι οφ του θεσμού μετά την ισοπαλία με τους Ολλανδούς. Αντιθέτως, πιστεύει ότι ο “Δικέφαλος” μπορεί να τα καταφέρει στον επαναληπτικό στο Άμστερνταμ, μετά από μία εβδομάδα.
Σε σχετικές δηλώσεις, τόνισε ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ: “Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Άγιαξ κράτησε τη μπάλα και πέτυχε δύο τυχερά γκολ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι στο Άμστερνταμ, αλλά πάμε να πετύχουμε τον στόχο μας.
Υπάρχουν πιθανότητες για την πρόκριση. Θα έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση στην ρεβάνς”.
Και συμπλήρωσε: “Ο Άγιαξ δεν είναι μία ανίκητη ομάδα. Μπορούμε να τους παίξουμε στα ίσια.
Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Θα είμαστε καλύτεροι. Θα παλέψουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό.
Παίξαμε με την ομάδα που ήταν πέρσι στα ημιτελικά του Champions League. Ο Άγιαξ είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς δείξαμε πως είμαστε στο γκρουπ των ομάδων που αξίζουν να είναι στο Champions League”.
Για τη θέση στην οποία πλέον αγωνίζεται σχολίασε: “Αισθάνομαι ότι αυτή η θέση είναι καλύτερη. Έχει άλλες απαιτήσεις, όμως, πρέπει να θυσιαστείς για την ομάδα”.
Και κατέληξε: “Περιμένω τους οπαδούς μας στο Άμστερνταμ. Έμαθα ότι θα μας δώσουν εισιτήρια και όπου και αν παίζουμε οι οπαδοί μας είναι πάντα εκεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.