Ο Blade και άλλοι ηθοποιοί στο cast του “Coming to America 2”

Μετά από 30 χρόνια έρχεται το sequel.Ο Wesley Snipes, γνωστός μέσα από τις ταινίες "Blade"...

Μετά από 30 χρόνια έρχεται το sequel.

Ο Wesley Snipes, γνωστός μέσα από τις ταινίες “Blade”, ενσωματώθηκε στο cast του “Coming to America 2”.

Η ενσωμάτωση του Snipes δεν ήταν η μόνη, καθώς πλάι του θα βρεθούν και οι Leslie Jones, Rick Ross και Kiki Layne, όπως και οι James Earl Jones και Paul Bates, οι οποίοι επιστρέφουν στους ρόλους των Βασιλιά Jaffe, πατέρα του Akeem, και Oha, τον σωματοφύλακα του Akeem, αντίστοιχα.

Φυσικά, δεν θα λείψουν οι Eddie Murphy ως Akeem και Arsenio Hall ως Semmi. Η συνέχεια θα επικεντρώνεται στην ανακάλυψη του Akeem ότι έχει γιο και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να γνωρίσει τον διάδοχό του.

Ο Snipes επιβεβαίωσε τα νέα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly και το Deadline, ο ρόλος της Leslie Jones και του Rick Ross παραμένουν άγνωστοι, αλλά η Layne θα γίνει η κόρη του Akeem και ο Snipes θα ενσαρκώσει τον General Izzi, έναν αυτοκράτορα μιας χώρας που συνορεύει με αυτήν που διοικεί ο Akeem.

Ο Craig Brewer (Empire, Hustle & Flow) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ ο Kenya Barris, γνωστός για τα “Black-ish”, “Girls Trip” και “Shaft”, θα γράψει το σενάριο, το οποίο βασίζεται στην ιστορία των Barry Blaustein και David Sheffield, τους σεναριογράφους της αρχικής ταινίας. Ο Murphy θα είναι παραγωγός, ενώ οι Kevin Misher και Barris θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η πρώτη ταινία του 1988 περιστρεφόταν γύρω από την αναζήτηση συζύγου του Πρίγκιπα Akeem, διάδοχο του βασιλικού θρόνου του φανταστικού κράτους της Αφρικής, Zamunda, στο Queens της Νέας Υόρκης. Ήταν μεγάλη επιτυχία στο box office και είχε κερδίσει δύο Όσκαρ (Καλύτερου Μακιγιάζ και Καλύτερων Κουστουμιών).

Ο James Earl Jones δανείζει τη φωνή του στο “The Lion King”. Η Leslie Jones είναι μέλος του cast του “Saturday Night Live” και η Kiki Layne εμφανίστηκε στα “Captive State” και “If Beale Street Could Talk”. Ο Paul Bates έχει εμφανιστεί στα “The Conners” και “Young Sheldon”, ενώ ο Rick Ross έπαιξε στα “Tales” και “Star”. Όσον αφορά τον Snipes, η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του FX, “What We Do in the Shadows”. Οι Murphy και Brewer ολοκλήρωσαν πρόσφατα τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του Netflix, “Dolemite is my name”, της βιογραφικής κωμωδίας για τον Rudy Ray Moore, γνωστό για τον ρόλο του ως Dolemite, στη σειρά ταινιών της δεκαετίας του ’70.

To sequel έχει ορίσει την ημερομηνία πρεμιέρας του στις 18 Δεκεμβρίου 2020. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό μας για τον Αύγουστο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες κινηματογραφικές αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.