Πρώτο project των Disney/Lucasfilm εκτός Star Wars και Indiana Jones

Μια νεανική περιπέτεια γεμάτη μαγεία.H Disney προχωράει με την ανάπτυξη της κινηματογραφικής...

Μια νεανική περιπέτεια γεμάτη μαγεία.

H Disney προχωράει με την ανάπτυξη της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου φαντασίας “Children of Blood and Bone” της Tomi Adeyemi, ως νέο project της Lucasfilm.

Το Deadline αναφέρει ότι η σεναριογράφος του “This is Us”, Kay Oyegun, ανέλαβε το σενάριο της μεταφοράς, που αρχικά ήταν υπό ανάπτυξη στην Fox 2000 αλλά τελικά τράβηξε το ενδιαφέρον της Kathleen Kennedy, επικεφαλής της Lucasfilm.

Πηγές ισχυρίζονται ότι η Kennedy ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για αυτό, κάνοντας το έτσι το πρώτο νέο project των Disney/Lucasfilm, εκτός από τα “Star Wars” και “Indiana Jones”, από την εξαγορά του 2012.

To νεανικό βιβλίο φαντασίας διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο σκοτεινής μαγείας και κινδύνου με μια νεαρή ηρωίδα να συνεργάζεται με μια πριγκίπισσα ώστε να επαναφέρουν τη μαγεία στη γη της Orïsha, μετά το θάνατο της μητέρας της.

“Ο μεγαλύτερος κίνδυνος”, σημειώνει το μέσο,” ίσως είναι η ίδια η Zélie καθώς προσπαθεί να χειραγωγήσει τις δυνάμεις της – και τα αισθήματα της για έναν από τους εχθρούς”.

Οι αρχικοί παραγωγοί Marty Bowen, Issac Klausner και John Fischer θα παραμείνουν στο project, με σκηνοθέτη τον Rick Famuyiwa (Dope).


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.