Περίπατος για Εσπανιόλ, Τορίνο, λύτρωση στο 90′ για Παρτίζαν

Στο 90' γκολ λύτρωσης για την Παρτίζαν (πιθανή αντίπαλος του Άρη στην επόμενη φάση), περίπατος για Εσπανιόλ και Τορίνο.

Ένα γκολ με πέναλτι στο 90ο λεπτό λύτρωσε την Παρτίζαν απέναντι στην Μαλάτιασπορ. Οι Σέρβοι μέχρι εκείνο το λεπτό ναι μεν νικούσαν με 2-1 αλλά το σκορ αυτό δεν τους έδινε την άνεση για την ρεβάνς. Όμως το πέναλτι στο τελευταίο… δευτερόλεπτο του αγώνα της έδωσε έναν αέρα για το δεύτερο ματς. 
Περίπατος για Εσπανιόλ και Τορίνο που ουσιαστικά τελείωσαν την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο παιχχνίδι. 


Παρτιζάν – Μαλάτιασπορ 2-1 

Η Παρτίζαν, πιθανή αντίπαλος του Άρη στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με σκόρερ τον Σαντίκ, ύστερα από ασίστ του Σούμαχ. 
Οι Σέρβοι αν και πίεζαν και είχαν την κατοχή της μπάλας έβλεπαν πως το γκολ που θα τους έδινε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης δεν ερχόταν. Προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και να φέρουν την δράση στην εστία των φιλοξενούμενων. Τελικά ο Σάσα Ζντιέλαρ, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, έδωσε την πάσα για να σκοράρει ο Ασάνο στο 67′ και να βγάλει το άγχος από τις πλάτες των Σέρβων. 
Το 2-0 θα μπορούσε να πει κανείς πως θα έλυνε τα πόδια των παικτών της Παρτίζαν, όμως από το 80′ και μετά δέχτηκαν πίεση στην οποία δεν αντέδρασαν καλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί γκολ από την Μαλάτιασπορ, με σκόρερ τον Τσιμπάκε, ένα γκολ που έθετε νέα δεδομένα για την αναμέτρηση της Τουρκίας. 
Όμως ένας αγώνας τελειώνει μόνο με το σφύριγμα του διαιτητή. Έτσι στο 90ο λεπτό η Παρτίζαν σε μία από τις τελευταίες της προσπάθειες στο παιχνίδι κέρδισε πέναλτι. Το έκανε ο σκόρερ της Τουρκικής ομάδας, το εκτέλεσε ο Σούμαχ κι έκανε το τελικό 3-1 που σίγουρα δίνει άλλον αέρα στην Σερβική ομάδα για το παιχνίδι της Τουρκίας. 

Λουκέρνη – Εσπανιόλ 0-3

Η Εσπανιόλ είχε το όνομα, την εμπειρία και στο τέλος και την χάρη, καθώς κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί της Λουκέρνης με 3-0. 
Το πρώτο βήμα έγινε στο 28ο λεπτό όταν ο Μελέντο πάσαρε σωστά στον Φερέιρα για το 1-0. Η Λουκέρνη προσπάθησε να φέρνει το παιχνίδι σε μία ισοροπία. Ανέβασε την απόδοσή της όμως δεν μπορούσε να απειλήσει. 
Οι Ισπανοί από την πλευρά τους όταν πέρασε το διάστημα πίεσης της Λουκέρνης, πήραν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 59ο λεπτό. Σκόρερ ο Ντίντακ Βιλά (ποδοσφαριστής που έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ) από πάσα του Πεντρόσα. 
Η απογοήτευση ήταν εμφανής στους παίκτες της Λουκέρνης, οι της Εσπανιόλ, πετούσαν και ο Μάρτιν Βάργκας στο 89ο λεπτό έστειλε για 3η φορά την μπάλα στα δίχτυα της Λουκέρνης. 

Τορίνο – Σόλιγκορσκ 5-0 
Με γκολ από τα αποδυτήρια η Τορίνο, άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με σκόρερ τον Μπελότι από πάσα του Μπάσελι. Η Τορίνο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 15′ με σκόρερ τον Ίτσο. 
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Η Τορίνο συνέχισε να πιέζει και να αναζητά ένα ακόμη γκολ που ουσιαστικά θα της “κλείδωνε” την πρόκριση. 
Το γκολ αυτό ήρθε στο 63ο λεπτό με πέναλτι με σκόρερ και πάλι τον Μπελότι. 
Η “γκρανάτα” δεν έβγαζε το πόδι από το γκάζι για να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ στο 72′ ύστερα από πάσα του Ζάζα και σκόρερ τον Ντε Σιλβέστρι. 
Το πάρτι δεν είχε τελειωμό για την Τορίνο, αφού ελάχιστα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μπελότι να πασάρει και του Μπονιφάτσι να σκοράρει για να γίνει το 5-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.