Κατράνης: “Πάμε για πρόκριση!”

Ο αμυντικός του Ατρόμητου σχολίασε τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του στην Πολωνία απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας, όπως και τον ένα και μοναδικό στόχο που έχει στη ρεβάνς στο Περιστέρι

Ο Αλέξανδρος Κατράνης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Ούτε σχετικά με τον αγωνιστικό προσανατολισμό που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι στην Πολωνία (8/8), αλλά και σχετικά με τον ένα και μοναδικό στόχο που έχει στον επαναληπτικό στο Περιστέρι, στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League.
Ο αμυντικός του Ατρόμητου δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:
«Το να κάνεις άμυνα για 95′ λεπτά είναι δύσκολο. Το περιμέναμε και ξέραμε ότι παίζαμε με καλή ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για το θετικό αποτέλεσμα.
Σίγουρα ξέραμε ότι το πρώτο μέλημά μας θα ήταν η άμυνα, διότι παίζαμε στην έδρα τους και ξέραμε ότι θα έχουν ώθηση και από τον κόσμο τους. Περιμέναμε κάτι καλύτερο στο επιθετικό κομμάτι. Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα παιχνίδι που θα είχε η Λέγκια το πάνω χέρι και ότι θα πιεστούμε από τον αντίπαλο. Θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου».

Για τις επιτυχίες της ομάδας του παρά το μικρό μπάτζετ, τόνισε: «Όλα ξεκινάνε από την οργάνωση που έχει η ομάδα διοικητικά, ενώ διαθέτει από τις καλύτερες εγκαταστάσεις για προπόνηση. Τα έχουμε καταφέρει και με τα βήματα που γίνονται στις Ακαδημίες».

Για τη ρεβάνς με τη Λέγκια ήταν κατηγορηματικός: «Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα μπούμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Πάμε για να πάρουμε την πρόκριση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.