Ο Γουαρδιόλα επιβεβαίωσε τους φόβους για Σανέ

Ο Ισπανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, πως ο Γερμανός διεθνής θα επιστρέψει στη δράση σε 6-8 μήνες.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο επιβεβαιώθηκε για τον Λιρόι Σανέ, καθώς στη συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γουαρδιόλα για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου στην έδρα της Γουέστ Χαμ, ο Ισπανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε πως ο Γερμανός θα επιστρέψει στη δράση μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου. Υπενθυμίζεται πως ο Σανέ τραυματίστηκε στο Community Shield (υπέστη ρήξη χιαστού και αποχώρησε στο 13’) με την παρουσία του στο αρχικό σχήμα να αποτελεί έκπληξη, καθώς όλα έδειχναν πως θα έπαιρνε μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου. 

Κατά τα άλλα, αρχηγός των νταμπλούχων Αγγλίας θα είναι ο Νταβίντ Σίλβα που πρώτευσε στην ψηφοφορία των παικτών, με τους Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε και Αγουέρο να έπονται. Ο Ριάντ Μαχρέζ έλαβε την έγκριση να αγωνιστεί κανονικά. Ο Αλγερινός είχε μείνει εκτός αποστολής στον τελικό με τη Λίβερπουλ, καθώς υπήρχαν αμφιβολίες για μια αγωγή που είχε ακολουθήσει με την εθνική ομάδα του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και για το κατά πόσο οι ουσίες που είχε λάβει ήταν στη λίστα απαγορευμένων ουσιών της WADA.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.