Ο Νταμπίζας θέλει τον Άαρονς

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες για την απόκτηση του Ρολάντο Άαρονς, για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες για την απόκτηση του Ρολάντο Άαρονς, για να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” έχει θέσει τον ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ, ως τον πρώτο στόχο των “πράσινων” για τη συγκεκριμένη θέση και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία, τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την αγγλική ομάδα.

Ο Άαρονς δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν των “καρακαξών” και το μοναδικό “αγκάθι” για την ολοκλήρωση του δανεισμού του είναι οι οικονομικές του απολαβές. Η αγγλική ομάδα δε φαίνεται θετική στο ενδεχόμενο να καλύψει μέρος του συμβολαίου του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και ο Νταμπίζας προσπαθεί να βρει τη “χρυσή τομή”, ώστε να προχωρήσει άμεσα το θέμα.

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού” περιμένει μέχρι την Κυριακή την οριστική απάντηση του Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος προορίζεται για τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει στα χέρια του κάποια καλύτερη πρόταση και πλέον φέρεται να εξετάζει σοβαρά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, για λογαριασμό των “πράσινων”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.