Εντυπωσιακή Σίτι, χατ-τρικ ο Στέρλινγκ! (video)

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ήταν καταιγιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, παρέσυραν με 5-0 τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο εκκινώντας με το δεξί την προσπάθεια τους να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Με ένα φοβερό δεύτερο ημίχρονο και με τον Στέρλινγκ πρωταγωνιστή, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε σαν γνήσια πρωταθλήτρια από το «London Stadium» επικρατώντας με 5-0 της Γουέστ Χαμ. 

Ύστερα από ένα νωθρό 20λεπτο, στο οποίο η Σίτι είχε να παρουσίασε μόνο ένα σουτ του Νταβίντ Σίλβα στο 14’, οι «Πολίτες» βρήκαν ρυθμό, είδαν τον Μαχρέζ να αστοχεί στο 21’, ωστόσο στο 25’ μια εξαιρετική κούρσα του Γουόκερ δημιούργησε το ρήγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ζεσούς –πρώτα η μπάλα πήγε στο πόδι του Ντιόπ- με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει με φανέλα βασικού σε πέμπτο διαδοχικό ματς που διεξάγεται στο Λονδίνο σε όλες τις διοργανώσεις. 

Συνολικά, το δεκάλεπτο από το 20’ έως και το 30’ ήταν το πιο αποδοτικό για το σύνολο του Γουαρδιόλα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1. 

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου η Σίτι μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε με τον Στέρλινγκ, ύστερα από πάσα του Ντε Μπρόινε, να διευρύνει τη διαφορά της στο 51’. Δύο λεπτά αργότερα όλοι πίστεψαν πως σημειώθηκε το 0-3 από τον Ζεσούς, ωστόσο σωστά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο πασέρ Στέρλινγκ ήταν όφσαϊντ για εκατοστά, σε μια ιστορική στιγμή καθώς αυτό είναι το πρώτο γκολ που ακυρώνεται στην Premier League με τη χρήση της τεχνολογίας. 

Η Σίτι συνέχισε με…πατημένο το γκάζι βρίσκοντας το τρίτο γκολ και πάλι με τον Στέρλινγκ, με δημιουργό τον Μαχρέζ. 

Στο 83’ ο Ντιόπ ανέτρεψε τον Μαχρέζ με τον Φαμπιάνσκι να νικάει τον Αγουέρο στην εκτέλεση πέναλτι, σε πρώτο χρόνο, μέσω VAR υπήρξε επανάληψη –ο Ράις εισήλθε στη μεγάλη περιοχή-  κι ο Αργεντινός αυτή τη φορά ευστόχησε για το 0-4, ενώ στις καθυστερήσεις ο Στέρλινγκ έφτασε τα τρία γκολ στον αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό 0-5! 

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Μπαλμπουένα, Ντιόπ, Κρέσγουελ, Ράις, Γουίλσιρ (56’ Σνόντγκρας), Αντόνιο (46’ Φορνάλς), Λανσίνι, Φελίπε Άντερσον (66’ Ερνάντες), Αλέ 

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Νταβίντ Σίλβα (80’ Φόντεν), Ντε Μπρόινε (79’ Γκιουντογκάν), Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζεσούς (68’ Αγουέρο)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.