Η Λιντς τις ευκαιρίες, η Νότιγχαμ το βαθμό (video)

Λιντς και Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την ομάδα του Μπιέλσα να είναι καλύτερη, αλλά την Φόρεστ να παίρνει το βαθμό στο τέλος.

Λιντς και Νότιγχαμ Φόρεστ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με την ομάδα του Μπιέλσα να είναι καλύτερη, αλλά την Φόρεστ να παίρνει το βαθμό στο τέλος.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε την μπάλα στα πόδια των γηπεδούχων, που είχαν κατοχή και ευκαιρίες. Στο 8′ ο Φίλιπς και στο 21′ ο Κούπερ δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ 4 λεπτά αργότερα, ο Μούριτς είπε όχι στο τετ α τετ με τον Μπάμφορντ. 

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό, πολλές φάσεις και γκολ. Η Λιντς είχε εκρηκτικό 10λεπτο, από το 50′ μέχρι το 60′, όταν με τον Μπάμφορντ είχε δοκάρι, έχασε ευκαιρία “φάτσα” με τον Μούριτς και σκόραρε στο 59′ με τον Ερνάντες. 

Ο Λαμουσί το “πάλεψε” με τις αλλαγές του και όσο οι γηπεδούχοι δεν “κλείδωναν” το ματς, έπαιζαν με τη φωτιά. Σε μια τέτοια φάση “κάηκαν”, όταν σε σύγχυση στην άμυνά τους, η μπάλα κόντραρε στο στήθος του Γκράμπαν και έγινε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ, επιβεβαιώνοντας τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, που θέλει αυτόν που χάνει ευκαιρίες να δέχεται γκολ.

ΛΙΝΤΣ:
Κασίγια, Ντάγκλας, Κούπερ, Γουάιτ, Ντάλας, Φίλιπς, Κλιχ(80′ Κόστα), Φόρσο, Ερνάντες, Χάρισον(72′ Αλιόσκι), Μπάμφορντ

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Μούριτς, Ρόμπινσον, Ουόραλ, Ντόσον, Κας, Ουάτσον(71′ Μιρ), Σεμέντο, Σίλβα(57′ Σο), Αντομά(64′ Αμεόμπι), Λόλεϊ, Γκράμπαν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.