Φουλάρει για Ρόντγουελ και Άαρονς

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στρέψει την προσοχή του στους Τζακ Ρόντγουελ και Ρολάντο Άαρονς για την ενίσχυση του ρόστερ των “πράσινων”.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στρέψει την προσοχή του στους Τζακ Ρόντγουελ και Ρολάντο Άαρονς για την ενίσχυση του ρόστερ των “πράσινων”. Οι δυο συγκεκριμένοι παίκτες φέρονται να είναι αυτή τη στιγμή, οι δυο μεγάλοι μετεγγραφικοί στόχοι του “τριφυλλιού”.

Οι επαφές με τον Άγγλο αμυντικό μέσο συνεχίζονται και στις τάξεις του Παναθηναϊκού επικρατεί αισιοδοξία, πως τελικά θα βρεθεί η “χρυσή τομή” στον οικονομικό τομέα. Ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα πράσινα, όμως μέχρι στιγμής υπάρχει απόσταση στο θέμα των οικονομικών του απολαβών. Αν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ρόντγουελ, τότε ο Παναθηναϊκός δε θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας. 

Παράλληλα, για τη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Νταμπίζας έχει θέσει ως πρώτο στόχο τον Ρολάντο Άαρονς. Η Νιούκαστλ δε θέλει να καλύψει μέρος του συμβολαίου του παίκτη και μέχρι στιγμής αυτό είναι το μεγάλο “αγκάθι” για την ολοκλήρωση του δανεισμού, του Τζαμαϊκανού παίκτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.