Μισή ντουζίνα γκολ στο ντεμπούτο

Ο Γιουσούφα Μουκόκο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ντόρτμουντ στα τμήματα υποδομής και ο ίδιος φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Ο Γιουσούφα Μουκόκο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ντόρτμουντ στα τμήματα υποδομής και ο ίδιος φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Στο ντεμπούτο του στην Κ19 της Ντόρτμουντ σημείωσε έξι γκολ, στη νίκη 9-2 της ομάδας του Μίκαελ Σκίμπε επί της Βούπερταλ. Την περσινή σεζόν ο Μουκόκκο είχε σημειώσει 46 γκολ σε 25 αγώνες στην Κ17 της γερμανικής ομάδας σε ηλικία 14 ετών και την εφετινή σεζόν αποφασίστηκε να ανέβει στην Κ19. 

Ο Σκίμπε δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Αυτό το παιδί θα γίνει επαγγελματίας. Μόνο οι τραυματισμοί μπορούν να το σταματήσουν. Είναι τόσο σίγουρο όσο το “αμήν” στις εκκλησίες. Ο Γιουσούφα είναι ένα κουλ παιδί που διαχειρίζεται τις καταστάσεις εξαιρετικά ήρεμα”.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του νεαρού παίκτη, Τζόσεφ απαντάει σε όσους πιστεύουν πως ο γιος του είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από αυτή που δηλώνει: “Αμέσως μόλις γεννήθηκε, τον δήλωσα στο ληξιαρχείο στην Γιαουντέ. Δεν θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερος μιας και η μάνα του, η Μαρί, είναι μόλις 28”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.