Η ΕΑ δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για το Multiplayer του Anthem

Το παραδέχθηκε και ο CEO.Ο CEO της ΕΑ, Andrew Wilson, παραδέχθηκε ότι η φιλοδοξία του Anthem να...

Το παραδέχθηκε και ο CEO.

Ο CEO της ΕΑ, Andrew Wilson, παραδέχθηκε ότι η φιλοδοξία του Anthem να επιτρέψει στους παίκτες να ζήσουν μία multiplayer εμπειρία δεν τα “πάει και πολύ καλά”, αλλά η ΕΑ θα συνεχίζει να στηρίζει την BioWare ελπίζοντας να βελτιώσει τα multiplayer features του παιχνιδιού.

Ο Wilson μάλιστα μίλησε στο GameDaily.biz σχετικά με τα δύο είδη παικτών που προσπάθησαν να φέρουν στο Anthem: “Το ένα ήταν όσοι ήθελαν το story driven content που μας έχει συνηθίσει η BioWare ενώ το άλλο αποτελούνταν από τους παίκτες οι οποίοι λατρεύουν το action-adventure type content”.

“Υποσχεθήκαμε να μπορείτε να παίξετε μαζί με άλλους. Αυτό λοιπόν δεν τα πάει και πολύ καλά μέχρι στιγμής”, παραδέχθηκε εξηγώντας ότι κάποιοι παίκτες περίμεναν 100 ώρες story ενώ άλλοι μια μετεξέλιξη παιχνιδιών όπως το Destiny.

Η επόμενη μέρα

Ο ίδιος ο Wilson παραδέχθηκε ότι το Anthem είχε δύσκολη αρχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμη η ΕΑ να το παρατήσει. “Πιστεύω ότι η ομάδα θα φέρει κάτι πραγματικά ξεχωριστό, γιατί μας έχουν δείξει τι είναι ικανοί να κάνουν.”

“Αν πιστεύαμε ότι το παιχνίδι δεν θα ήταν συναρπαστικό, ότι τα Javelin δεν θα ήταν συναρπαστικά, ή το ότι ο κόσμος του παιχνιδιού δεν ήταν και αυτός συναρπαστικός, δεν θα είχαμε κάνει αυτές τις υποσχέσεις στους παίκτες. Δεν θα είχαμε επενδύσει περισσότερα.”

Ο Wilson μίλησε επίσης και για την BioWare η οποία πρέπει να ικανοποιήσει τους παραδοσιακούς fans της οι οποίοι περιμένουν εμπειρίες ανάλογες με αυτές του Baldur’s Gate αλλά και τους νέους παίκτες οι οποίοι ξεκίνησαν να παίζουν παιχνίδια του studio αρκετά μετά. “Οι ομάδες της BioWare θα συνεχίζουν να ακούνε κάθε μέρα τους παίκτες, νέους και παλιούς, προσπαθώντας να ικανοποιήσουν τις υποσχέσεις που τους έδωσαν. Αυτό ακριβώς γίνεται τώρα με το Anthem.”

Εμείς πάντως παίξαμε το Anthem και χαρακτηρίσαμε το παιχνίδι σαν μία… κλασσική περίπτωση βλάβης.

Εσείς τι πιστεύετε;


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.