Στα χρυσά ντύνεται η Harley Quinn για το “Birds of Prey”

Αντιπροσωπεύει τη χρυσή της την καρδιά.Μια φωτογραφία της Margot Robbie ως Harley Quinn διέρρευσε...

Αντιπροσωπεύει τη χρυσή της την καρδιά.

Μια φωτογραφία της Margot Robbie ως Harley Quinn διέρρευσε στο διαδίκτυο και σε αυτήν την βλέπουμε έτοιμη να αντιμετωπίσει οτιδήποτε βρεθεί στον δρόμο της και στη νέα ταινία των Warner Bros. και DC, “Birds of Prey”,

Παλαιότερη στολή της Harley Quinn είχε πομ πομ για βάτες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν παρατηρείται εδώ. Μάλιστα τη βλέπουμε να φορά μια ολόσωμη χρυσή φόρμα και να κρατά ένα μεγάλο σφυρί, το οποίο έχει ζωγραφισμένο πάνω του ένα χαμόγελο, όπως αυτό που έχουμε συναντήσει στα κόμικς.

Δείτε την παρακάτω:

Tο λογότυπο της ταινίας φέρει όλα τα όπλα που χρησιμοποιούν οι χαρακτήρες, όπως δηλαδή τόξα, βαλλίστρες και ρόπαλα, καθώς και το διαμάντι που κλέβει η Cassandra Cain από τον Black Mask, την οποία βρίσκουν οι άλλες τρεις ηρωίδες και αποφασίζουν να προστατέψουν.

Το cast συμπληρώνουν οι Rosie Perez ως Renee Montoya, Jurnee Smollett-Bell ως Black Canary, Mary Elizabeth Winstead ως Huntress, Ewan McGregor ως Black Mask, Chris Messina ως Victor Zsasz και Ella Jay Basco ως Cassandra Cain.

Η Cathy Yan, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του “Dead Pigs”, θα σκηνοθετήσει την ταινία και η Christina Hodson θα γράψει το σενάριο. Στην ταινία παραγωγός θα είναι η Margot Robbie, την οποία έχουμε ξαναδεί ως Harley Quinn το 2016 στην ταινία “Suicide Squad”.

Το “Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)”, όπως είναι ο πλήρης τίτλος, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του από τον Απρίλιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου 2020 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.