Πάνω από 20 εκ. λογαριασμοί ‘είδαν’ το “When They See Us”

"Οι ιστορίες συγκινούν τον κόσμο."H τηλεοπτική μεταφορά της αληθινής ιστορίας "When They See Us"...

“Οι ιστορίες συγκινούν τον κόσμο.”

H τηλεοπτική μεταφορά της αληθινής ιστορίας “When They See Us” φαίνεται πως έγινε μία εκ των διασημότερων σειρών του Netflix.

Σύμφωνα με τα νούμερα που δημοσιεύτηκαν (μέσω Deadline), η σειρά προβλήθηκε σε παραπάνω από 23 εκ. λογαριασμούς. Η σειρά θα πήγαινε καλά από την πρεμιέρα της στις 31 Μαΐου, με την συνδρομητική υπηρεσία να λέει στις 12 Ιουνίου ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των θεατών της.

Η Ava DuVernay, η οποία είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός στην σειρά μοιράστηκε στο Twitter τα χαρμόσυνα νέα, λέγοντας τα εξής: “Φανταστείτε να πιστεύετε ότι ο κόσμος δεν νοιάζεται για αληθινές ιστορίες αφρικανοαμερικάνων. Πάντα με λυπούσε κάτι τέτοιο. Όταν το Netflix μου είπε ότι 23+ εκ. λογαριασμοί παγκοσμίως έχουν δει το #WhenTheySeeUs, έκλαψα. Οι ιστορίες μας έχουν σημασία και συγκινούν την υφήλιο. Μια νέα αλήθεια για μια νέα μέρα”.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Jharrel Jerome, Jovan Adepo, Michael K. Williams, Logan Marshall-Green, Joshua Jackson, Blair Underwood, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Aunjanue Ellis και Kylie Bunbury. Για το σενάριο η DuVernay συνεργάστηκε με τους Julian Breece, Robin Swicord, Attica Locke και Michael Starrbury.

Το “When They See Us” εξιστορεί την εφιαλτική περιπέτεια που έζησαν πέντε παιδιά, οι Korey Wise, Antron McCray, Yusef Salaam, Kevin Richardson και Raymond Santana, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για τον βιασμό και την βιαιοπραγία μιας γυναίκας που έκανε τζόκινγκ στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης. Η αστυνομία τους εξανάγκασε να ομολογήσουν τον βιασμό και, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη δίκη παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία εναντίον τους δεν επαρκούσαν. Μόλις το 2002 και αφού είχαν περάσει χρόνια στη φυλακή βρέθηκε ο πραγματικός υπαίτιος μέσω της ταυτοποίησης του DNA του και της ομολογίας του.

Ρίξτε μια ματιά στις νέες σειρές και ταινίες που θα φέρει το Netflix τον Ιούλιο και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.