Τελική ευθεία για Στοχ, Αουγκούστο

Η απόκτηση των δύο παικτών από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Σαββατοκύριακου, ώστε να ξεκινήσουν από την αρχή τις προπονήσεις στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας

Τους “ασπρόμαυρους”, όπως είναι φυσικό, τους προβληματίζει η αντικατάσταση του Ρασβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας, όμως, έχουν να προχωρήσουν και τα θέματα των μεταγραφών των Μίροσλαβ Στοχ και Ντάγκλας Αουγκούστο. Οι δύο παίκτες είναι στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκευής (28/6) και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κινηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η απόκτησή τους από τον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο αναμένεται να περάσουν κι οι δύο από ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους. Εφόσον όλα είναι καλά, τότε δεν αποκλείεται αυθημερόν ή την επομένη να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με τους “ασπρόμαυρους” και να ακολουθήσουν από την αρχή την αποστολή στην Ολλανδία (1/7), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Βεβαίως, αν χρειαστεί για τις διαδικασίες να μείνουν στη Θεσσαλονίκη και κάποια εργάσιμη ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα, τότε ενδέχεται να μεταβούν με καθυστέρηση στην Ολλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.