Έχει δρόμο ακόμη στις μεταγραφές…

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση άλλων τεσσάρων παικτών, ώστε να δυναμώσει όσο χρειάζεται για τη νέα σεζόν το ρόστερ του - Ποιες θέσεις θέλουν να καλύψουν οι "κίτρινοι", ποια η προϋπόθεση να κάνουν και πέμπτη κίνηση

Ο Άρης έχει δρόμο ακόμη σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά του ζητήματα. Μπορεί να έχει αποκτήσει ήδη τέσσερις παίκτες, τους Ιντέγε, Σούντγκρεν, Ντουάρτε και Έμαν, όμως, θα χρειαστεί να κινηθεί για άλλους τόσους στο παζάρι. Ενδεχομένως και για πέμπτο, αν ο Μανώλης Σιώπης αποτελέσει παρελθόν, πηγαίνοντας στην Αλάνιασπορ.
Ο Σάββας Παντελίδης κράτησε τις τρεις θέσεις… κρυφές στις δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (28/6) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αποκαλύπτοντας μόνο ότι αναζητείται πλάγιος μεσοεπιθετικός, όμως οι πληροφορίες λένε ότι αναζητούνται ακόμη ένας τερματοφύλακας, ένας κεντρικός αμυντικός και ένας οπισθοφύλακας. Αν φύγει ο Σιώπης, τότε ο “κίτρινοι” πρέπει να κινηθούν στην αγορά για να βρούνε παίκτη για τη μεσαία γραμμή με τα δικά του χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης θα πάει για την απόκτηση πέντε ποδοσφαιριστών και όχι τεσσάρων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.