Gangnam – Νότια Κορέα: Εκεί που οι πλούσιοι πληρώνουν για να βιάζουν

Εντός του 2019 ένα απίστευτο σκάνδαλο ξέσπασε με επίκεντρο το χώρο της K-pop, του δημοφιλούς μουσικού ρεύματος της Νότιας Κορέας. Γρήγορα αποκαλύφθηκε από πίσω, μια σκοτεινή ιστορία που εδώ και χρόνια εξελίσσεται στο Gangnam, το «Beverly Hills» της Σεούλ. Μια ιστορία που περιλαμβάνει βιασμούς ναρκωμένων γυναικών, βιασμούς ανηλίκων και βιντεοσκόπηση τους από υπερ - πλούσιους πελάτες που...

Εντός του 2019 ένα απίστευτο σκάνδαλο ξέσπασε με επίκεντρο το χώρο της K-pop, του δημοφιλούς μουσικού ρεύματος της Νότιας Κορέας. Γρήγορα αποκαλύφθηκε από πίσω, μια σκοτεινή ιστορία που εδώ και χρόνια εξελίσσεται στο Gangnam, το «Beverly Hills» της Σεούλ. Μια ιστορία που περιλαμβάνει βιασμούς ναρκωμένων γυναικών, βιασμούς ανηλίκων και βιντεοσκόπηση τους από υπερ – πλούσιους πελάτες που πλήρωναν για να βιάζουν. 

Ο Σέουνγκρι, τραγουδιστής στους Big Bang, ένα από τα πιο διάσημα boy bands στον κόσμο, ανακρίθηκε από την αστυνομία μετά τις κατηγορίες εναντίον του για εμπόριο γυναικών και υπεξαίρεση χρημάτων στο Burning Sun, ένα νυχτερινό κλαμπ στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτης και το οποίο βρισκόταν στην αποκλειστική ζώνη Gangnam στη Σεούλ. 

Επίσης πολλοί από τους διάσημους φίλους του πιάστηκαν να ανταλλάσσουν σεξ βίντεο και να καυχιούνται ότι συμμετείχαν σε ομαδικούς βιασμούς γυναικών σε ένα τσατ ρουμ. Έτσι, ένας – ένας οι δημοφιλείς Κορεάτες που είχαν συνηθίσει να τους κυνηγούν τα κορίτσια βρέθηκαν να κρύβονται από τους δημοσιογράφους καθώς πήγαιναν στον ανακριτή κατηγορούμενοι για αδικήματα από χρήση ναρκωτικών μέχρι βιασμό. 

Από εκεί και μετά το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και ένα σκάνδαλο με διαστάσεις Λερναίας Ύδρας ήρθε στην επιφάνεια. Όλο ξεδιπλώθηκε γύρω από το Gangnam, όπου ζει, εργάζεται και διασκεδάζει η υψηλή κοινωνία της Νότιας Κορέας. Σύμφωνα με το BBC, στις απίστευτες κατηγορίες για το τι συμβαίνει στο Gangnam περιλαμβάνονται πληρωμένοι βιασμοί γυναικών από ισχυρούς άντρες – αφού τις νάρκωσαν – και σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών για το κέρδος. Τόσο θαμώνες, όσο και τα ίδια τα θύματα καταγγέλλουν ότι τα παιδιά αυτά εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ με πελάτες που πλήρωναν γι’ αυτό και ότι η κακοποίηση των γυναικών στα κλαμπ του Gangnam είναι πολύ συχνή και πολύ βίαιη. 

Πλήρωναν για να βιάζουν 

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.