Όραμα τελικού κι ασκήσεις ετοιμότητας

Πιθανή η παραγωγικότητα στο φιλικό ματς του Ολυμπιακού με την Λέγκια Γκντασκ. Στο Copa America το προβάδισμα της Χιλής είναι δεδομένο όπως επίσης και το πείσμα των Περουβιανών οι οποίοι πάντως ίσως είναι ευκαιρία να Λυθούν τα όποια θέματα

Μια μέρα δίχως πολλά ματς σε επίπεδο συλλόγων,  είναι η σημερινή τουλάχιστον σε ότι αφορά τη δραστηριότητα στη γηραιά ήπειρο.

Αξίζει να δούμε το  φιλικό ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Λέγκια Γκντανσκ η οποία πριν λίγους μήνες τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου αλλά μετά τα πλέϊ-οφ έμεινε 3η

Πρόκειται για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν η οποία θέλει να έχει ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του Πολωνικού Σούπερ Καπ στις 13 του μήνα αλλά και τον προκριματικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ στα τέλη του μήνα.

Είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας με τους “ερυθρόλευκους”που όμως ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους!
Αμφότεροι έχουν διάθεση να παίξουν δημιουργικά. Οι αμυντικές λειτουργίες ακόμα έχουν “δουλειά” και η όρεξη για γκολ είναι δεδομένη!

MONO ΣΗΜΕΙΟ :

ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, (18.00 Novasports 4HD) Lechia Gdańsk – Olympiakos : Goal/Goal & Over 2,5 (1,85)

Ο δεύτερος ημιτελικός του Κόπα Αμέρικά φέρνει αντιμέτωπα δύο μεγάλα αουτσάϊντερ που όμως έκαναν την υπέρβασή τους στον προηγουμενο γύρο!
Η Χιλή θα είναι το φαβορί στο Πόρτο Αλέγκρε με το Περού να έχει εντυπωσιακές αυξομειώσεις στη διοργάνωση εδώ και δύο εβδομάδες. Το Περού νίκησε τη Χιλή με 3-0 σε φιλικό ματς τον περασμένο Οκτώβριο.. Γενικώς παντως  τέτοια ματς τα περιμένεις στο Live ή α;ποφασίζεις εξ αρχής στο ρίσκο!

Copa America 2019 (03.30) Chile – Peru :  1 Draw No Bet (1,25), Over 9,5 total corners (1,75) Over 5,5 yellow cards total (1,95)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.