Σταθεροποιούνται οι στοιχηματικές εκτιμήσεις ενόψει εκλογών

Κάτι λιγότερο από 48 ώρες απομένουν ως την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας και πλέον όσα δημοσκοπικά αποτελέσματα έρχονται στο προσκήνιο αποτελούν ένα δείγμα των τάσεων που υπάρχουν και στις στοιχηματικές εκτιμήσεις

Κάτι λιγότερο από 48 ώρες απομένουν ως την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας και πλέον όσα δημοσκοπικά αποτελέσματα έρχονται στο προσκήνιο αποτελούν ένα δείγμα των τάσεων που υπάρχουν και στις στοιχηματικές εκτιμήσεις.

Για παράδειγμα το χάντικαπ ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο κόμμα κυμαίνεται στο +/- 10% ενώ ενδιαφέρουν παρουσιάζουν τα πιθανά ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα στα όρια της εισόδου στο Κοινοβούλιο, για τα οποία από τις δημοσκοπήσεις παίρνουμε μια κατάσταση “ανοιχτή”.

Το line της “Ελληνικής λύσης” είναι στο 3,5% με τιμή (1,85). Η Χρυσή Αυγή στο 4% έχει το Over με τιμή (1,95) και το πιθανότερο Under στο (1,75).

Βέβαια με το συγκεκριμένο κόμμα, όπου πάντα έχει αρκετούς ψηφοφόρους στην κατηγορία “Δεν ξέρω/Δεν απαντώ” των σφυγμομετρήσεων εδώ και χρόνια επικρατεί μια κατάσταση στα όρια του απροσδιόριστου. Από το 2012 τα εκτιμώμενα ποσοστά ήταν θεαματικά κάτω από το τελικό αποτέλεσμα ενώ στις Ευρωεκλογές είχαμε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση!

Το κόμμα ΜεΡΑ25 έχει τιμή (1,50) στο Over 3,5% και τιμή (2,40) στο Under.
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ενδείξεις, θα έχουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση με τις στοιχηματικές προσφορές στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο να μειώνονται καθημερινά…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.