Ριβάλντο : “Η Αργεντινή έχει δίκιο”

Με δηλώσεις του ο Ριβάλντο υποστήριξε ότι η Αργεντινή έχει δίκιο για τις φάσεις που διαμαρτύρεται στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα απέναντι στην Βραζιλία!

Με δηλώσεις του ο Ριβάλντο υποστήριξε ότι η Αργεντινή έχει δίκιο για τις φάσεις που διαμαρτύρεται στον ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα απέναντι στην Βραζιλία!

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος τόνισε πάντως πως θεωρεί αρκετά καλύτερη ομάδα την Βραζιλία από την Αργεντινή και πως το φυσιολογικό θα ήταν να νικήσει η λατρεμένη του σελεσάο την Αργεντινή.

“Σίγουρα η Αργεντινή έχει δίκιο που διαμαρτύρεται! Η Βραζιλία είναι καλύτερη από την Αργεντινή και σίγουρα οι παίκτες του Τιτέ θα είχαν νικήσει χωρίς αυτά τα λάθη. Υπάρχουν όμως δύο πέναλτι υπέρ της Αργεντινής με τα οποία το VAR αδίκως δεν ασχολήθηκε” δήλωσε ο Ριβάλντο!

Ο Ριβάλντο σχολίασε την εικόνα της Αργεντινής : “Η Αργεντινή στο παρελθόν είχε σπουδαία ομάδα με φανταστικούς ποδοσφαιριστές αλλά τώρα πια υπάρχει μόνο ο Μέσι. Οι αντίπαλοι ξέρουν πως αν τον σταματήσουν έχουν λύσει τα περισσότερα προβλήματα. Αν ο Μέσι είχε πέσει σε άλλη γενιά ποδοσφαιριστών της Αργεντινής θα είχε σίγουρα κατακτήσει κάποιο τρόπαιο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.