Ο ‘μονομάχος’ Russell Crowe παραλίγο να γίνει Aragorn στο “Lord of the Rings”

Ένα τηλεφώνημα καθόρισε τα πάντα.Ο Russell Crowe, γνωστός μέσα από τις ταινίες "Gladiator", "A...

Ένα τηλεφώνημα καθόρισε τα πάντα.

Ο Russell Crowe, γνωστός μέσα από τις ταινίες “Gladiator”, “A Beautiful Mind” κ.α., παραλίγο να γίνει ο Aragorn στην τριλογία του “The Lord of the Rings”.

Σε συνέντευξή του στο The Howard Stern Show (μέσω The Hollywood Reporter), ο παρουσιαστής ρώτησε τον ηθοποιό αν απέρριψε ρόλο για το “The Lord of the Rings”, κάτι που ο Crowe επιβεβαίωσε. Ο Stern ρώτησε μετά αν η New Line Cinema, η εταιρεία παραγωγής και διανομής των ταινιών, του πρόσφερε το 10% τον εσόδων, κάτι που ο Crowe επίσης επιβεβαίωσε, αλλά αργότερα αναγκάστηκε να αρνηθεί έπειτα από ένα τηλεφώνημα που είχε με τον Peter Jackson.

“Δεν νομίζω ότι ο Peter Jackson με ήθελε στην ταινία”, είπε ο Crowe. “Αναγκάστηκε να μου μιλήσει, γιατί για κάποια περίοδο όλοι με ήθελαν για τα πάντα. Είναι και αυτός από την Νέα Ζηλανδία και το άκουγα στη φωνή του [ότι δεν με ήθελε].Το ένστικτό μου μού έλεγε ότι είχε κάποιον άλλον κατά νου, δηλαδή τον Viggo [Mortensen], και θα έπρεπε να μπορεί να προσλαμβάνει τους ηθοποιούς που θέλει”.

Ο Stern ρώτησε αν το στούντιο ανάγκαζε τον Jackson να προσλάβει τον Crowe, κάτι που ο ηθοποιός επιβεβαίωσε. Κάνοντας τα μαθηματικά, ο Stern είπε ότι ο ηθοποιός θα είχε πάρει $100 εκ. από τα έσοδα των ταινιών. Τα συνολικά έσοδα των ταινιών ήταν $2,5 δισ. καθαρά, αφαιρώντας τα έξοδα του προϋπολογισμού.

Έπειτα ο παρουσιαστής ρώτησε για την απόρριψη του ρόλου του Wolverine στις ταινίες “X-Men”, κάτι στο οποίο ο Crowe δήλωσε ότι ο Hugh Jackman έκανε “καταπληκτική” δουλειά. “Δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα ό,τι έκανε. Ακόμα και αν είχα κάνει την πρώτη ταινία, δεν θα έδινα την ίδια χάρη και την ίδια κατεύθυνση που έδωσε ο Hugh όλα αυτά τα χρόνια”.

Αναμένουμε το τηλεοπτικό “Lord of the Rings” του Amazon, το οποίο βρήκε σκηνοθέτη στο πρόσωπο του Juan Antonio Bayona, γνωστό για τα “Jurassic World: Fallen Kingdom” και “The Orphanage”. Η εν λόγω σειρά θα διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή (Second Age), πριν τα γεγονότα των βιβλίων του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”. Η σειρά έχει κλείσει ήδη πέντε σεζόν, με τις δύο πρώτες μόνο να κοστίζουν στο κανάλι περί το μισό δισεκατομμύριο. Η πορεία της φαίνεται να έχει βρει ένα καλό μονοπάτι, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, αν και σύμφωνα με φήμες η σειρά έχει βρει το επίκεντρο της. Οι πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση της τηλεοπτικής μεταφοράς φαίνονται διφορούμενες, αν και το τοπίο φαίνεται πως έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.