Ξεκίνησε τις προσπάθειες για τον Μπενασέρ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ από τη Μονακό, η οποία όμως δε συζητάει το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ από τη Μονακό, η οποία όμως δε συζητάει το ενδεχόμενο δανεισμού του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θέλησαν να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τους Μονεγάσκους να τους ενημερώνουν πως θέλουν να τον πουλήσουν και όχι να τον δανείσουν.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να κοστολογείται από την ομάδα του πριγκιπάτου στα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Μπενασέρ είχε δυο ασίστ σε 31 συμμετοχές την περσινή σεζόν και ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρονται να έχουν εκδηλώσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς, όμως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν είναι διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Μονακό, για να φέρουν τον παίκτη στο λιμάνι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.